|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα τον Incredible Hulk ηρθε η Pearl-Tiger (Tigearl) ??? Απιστευτο! Πολυ ενδιαφερον!
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμένα Αλέκο βγάζουν τα ίδια σημάδια και νόμιζα οτι κάπου θα είχαν αναμειχθεί με red cherry παλιότερα και είχαν κρατήσει τα γονίδια
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Oχι Γιωργο ειναι καθαροτατες και ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν εχω υβριδια. Αλλωστε ειναι σε 3 διαφορετικα ενυδρεια !
Εχω ξαναδει φωτογραφιες με blue pearl που ειχαν παραξενα στιγματα και βουλες. Επισης εχω δει πως ειναι τα υβριδια μεταξυ red cherry+blue pearl και ειναι γκρι/καφεκαι μοιαζουν σαν τις αγριες Neocaridina palmata. Ανεβασα το θεμα και στο shrimpnow και ενθουσιαστηκε ενας αμερικανος ![]() http://www.shrimpnow.com/forums/show...8-Tiger-pearls |
|
|||
|
|||
![]()
Και μια ΒΡ με extreme κοκκινες κηλιδες
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωωωω! Μια γαρίδα kohaku! Πολύ εντυπωσιακή γαρίδα όντως. Υπάρχει κάτι γνωστό γι΄ αυτό το άτομο ¶λεξ? Μόνο ένα σο υέχει τύχει μέχρι τώρα?
Όλα αυτά που σου συμβαίνουν και τα μοιράζεσαι με μας, είναι σαν να βλέπω να εξελίσσεται μπροστά μου η ιστορία των αποχρώσεων των κοι. Πραγματικά. Υ.Γ. Αν ήταν κοι σίγουρα θα έπαιρνες χοντρά λεφτά. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κohaku shrimp ! μου αρεσει η ονομασια Βασιλη !
![]() Οι ξενοι με ρωτανε αν θα προσπαθησω να σταθεροποιησω το κοκκινο χρωμα. Κανεις λενε, δεν εχει ξαναδει τοσο μεγαλες κοκκινες κηλιδες σε blue pearl. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blue Tiger-Blue pearl πρωτες φωτος !!! | Raven | Γαρίδες | 79 | 16-04-10 08:39 |
Tiger barb | Apollwnas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 22-02-09 23:46 |
Επίθεση Tiger Barb σε Tiger Barb | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-03-08 10:55 |
Tiger Barbs | spetzouras | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 17-11-06 20:22 |