|
|
|||
|
|||
![]()
ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2. ποιο ειναι πιο ευχρηστο για μια αρχαρια σαν εμενα? θελω να βαλω και spray bar γινεται? διαβασα οτι κανει καλυτερη οξυγονοση και μου αρεσει κι οτικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τα 2 πολυ καλα, απο τις καλυτερες επιλογες! Καλυτερη επιλογη θεωρω το ΕHEIM μιας και εχει τα μισα Watt καταναλωση. Και τα 2 αρκετα ευκολα στην συνδεση και λειτουργια τους.
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω, και τα δυο ειναι πολυ καλα.
Και γω θα εγερνα προς το EHEIM λογω του οτι θα βρισκεις πιο ευκολα ανταλλακτικα αν χρειαστεις κατι στο μελλον. |
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και εχω το fluval σου λεω fluval..
οσο για τα ανταλλακτικα , το ιδιο ευκολα μπορεις να βρεις και του fluval... αντε να ειναι λιγο ποιο ευκολο του eheim αλλα η τιμη τους ειναι πολυ παραπανω... οσο αφορα την αγορα του το fluval ειναι ποιο φθηνο... οσο για την κατανλωση..(σε λιγο που θα γραψει ο bokostas) εκει να σας δω... 10 watt ειναι λιγα... οκ τα 5 ειναι καλυτερα αλλα το fluval γυρναει +80 λ/ω παραπανω...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν δικαιολογηται διπλα Watt επειδη γυρναει 80λιτρα παραπανω!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
alla αυτο το ''κολλημα'' με τα eheim δεν το καταλαβαινω... ενα απλο πραγμα ειναι που απλα γυρναει το νερο... γιατι να παρει κατι τοσο ακριβο? τα 5 watt παραπανω αντε να ειναι +5 ευρω τον χρονο και αν...!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 vs fluval 105....??? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 11-01-11 08:45 |