|
|
|||
|
|||
![]()
επειδη το εψαξα δεν εχει καποιο ψαρι μεσα ψοφιο. τα φιλτρα παντως εχουν αυτο το καφε χρωμα απο τα βακτηρια. εχω γκαπυ,τιγρακια,καρδιναλιους,δολαριο,μολλυ,πλακοστο μο. αλλα καθε μερα εχω απωλειες. ειδικα οι καρδιναλιοι εχουν βγαλει στη κοιλια τους μια μεγαλη φουσκα σαν ειναι ετοιμοι να σκασουν.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ΝΟ2 = 0
ΝΟ3 = 0 ΝΗ3/ΝΗ4 = 1.5mg/L Ποσα ψαρια δλδ μπορω να εχω στα 96Λ? Απο το pet shop ενας ιχθυολογος μου ειπε μεχρι 30 μικρα σε μεγεθος μολλυ. Ποια δε ταιριαζουν μεταξυ τους? δλδ ημερα με αγρια? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψαρια χωριζονται αναλογα με τις συνθικες του νερου που χρειαζονται.30 που σου ειπε ειναι παααααρα πολλα.καποια απο αυτα που εχεις γινονται πολυ μεγαλα οπως πχ δολαριο και ο πλεκο(αναλογα ποιο ειδος εχεις) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικότερα,μπορείς να διαβάσεις εδώ.Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διάφορα.Για είδη ψαριών και απαιτήσεις διάβασε εδώ και ψάξε εδώ για αρχή.
|
|||
|
|||
![]()
Πες και τι φιλτρο η φιλτρα εχεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω zipo για τη βοηθεια αλλα αυτο που δεν εχω βρει μεχρι τωρα ειναι το ποσα ψαρια αναλογα το μεγεθος βεβαια χωρανε σε χ λιτρα για παραδειγμα.καποιες τετοιες αναλογιες δλδ.το φιλτρο ειναι το bluewave 03 που ειχε το ενυδρειο με την αγορα του.εχει τρεις θυριδες. στη μια εχει ενα μπλε σφουγγαρι μεγαλο, στη δευτερη μακαρονι μαζι με το σαμπστρατ που μου εδωσε ο s-vitziκ απο πανω μικρο μπλε φιλτρο, στη τριτη φιλτρο μαυρο ανθρακα κ απο πανω ολα εχουν υαλοβαμβακα.
|
|
||||
|
||||
![]()
το προφιλ του καθε ψαριου σου λεει ποσα λιτρα θελει..πχ τα γκαπυ που εχεις θελουν για ενα χαρεμι(1 αρσ+3 θυλ) 60 λιτρα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τεστ αμμωνιας κτλ | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 28-06-09 20:22 |
Ξανα προβλημα αμμωνιας | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 14-04-08 14:21 |
Προβλημα αμμωνιας again! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 24-08-07 19:05 |
Προβλημα (Test Αμμωνιας) | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-12-06 22:07 |
επιπεδα αμμωνιας-please help | mpouklitsa | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 02-10-04 19:26 |