|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το πιθάρι θα το βγάλω σίγουρα γιατί και εμένα δεν μου άρεσε όσο για τα ψαράκια ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ γενικά με αυτό το θέμα. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα σκαλάριααλλά δεν κάνουν μάλλον για το ενυδρείο μου.
Αν έχετε και εσείς να προτείνετε κάτι ως προς την σύνθεση των ψαριών θα με βοηθούσατε πολύ!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου ελεγα η cpd η guppies.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδία αν βάλω ένα ζευγάρι σκαλάρια θα έχω πρόβλημα λόγο του ύψους του ενυδρείου ?
Όσο για τα γκάπυ και τα cpd η αλήθεια είναι πως δεν με εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα σαν ψάρια!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα έχουν πρόβλημα.Γενικά θέλουν αρκετό ύψος.
Μπορεις να βάλεις αλλά ζωοτοκα όπως πλατυ,μολλυ,ξιφοφορους. Αλλιώς μπορεις να βάλεις τιγρακια ή pseudomugil από Ασία. Μπορεις ακόμα να το κανείς κ ένα βιοτικό με multi. Οι επιλογές ειναι παρα πολλές.Κοίτα στις παρουσιάσεις ενυδρειων να δεις τι σου αρέσει περισσοτερρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου ελεγα να βάλεις Apistogramma cacatuoides είναι φοβερά ψαρακια ενα ζευγαρι η παλι ενα ζευγαρι απο Mikrogeophagus ramirezi...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όντος είναι όμορφα ψαράκια πραγματικά!! Α! παιδία αν κάποιος μπορεί και μια αναγνώριση τα φυτά μου εκτός από τις ανούμπιες γιατί ξέχασα τα ονόματα please!!!
![]() Αν χρειαστεί ποιο κοντινή φωτογραφεία πείτε μου! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|