|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω σκεφτομαι να βαλω τα μοπανια οπως ηταν περιπου γιατι δε μπενουν ποτε οπως ηταν
![]() ![]() ------------------------- [QUOTE=bokostas;538759. ΥΓ: θέλεις ξύρισμα. ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 15-01-11 στις 21:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τώρα τα λες κάπως σωστά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη ότι και να κάνεις τώρα, δεν θα μπορέσεις να το τελειωποιήσεις... Kαι μόνιμα θα σου σπάει τα νεύρα. ¶φησε τις να βουλιάξουν. Και όοοοοποτε βουλιάξουν άρχισε να πειραματίζεσαι. Νομίζω ότι χρειάζεσαι κι άλλες btw.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι 3 μερες μεσα μιλαμε φελος αφου της πλακωνο για να βουλιαξουνε
αλλα δε ξερω μαλλον κακοσ τησ αλλαξα τα ψαρια ειναι μεγαλα δε μπορουν να κρυφτουν σε αυτες ετσι μου φενετε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως θα ηταν πιο καλο καποιες να μη βουλιαζαν ποτε?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δοκιμασες να μπεις εσυ μεσα??
![]() Τα μοπανι μη τα βαλεις,κρατα ενα ειδος ξυλου μεσα μονο,απλα θα χρειαστεις κι αλλα(τιποτα καινουριο δε σου'πα δηλαδη).... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() δε ξερω δε μου καθοντε καλα τωρα τα μπουμπουκιξα και τα δυο μεσα παλυ και τα κοιταω θα δω τη θα κανω εβαλα λιγες να κρεμοντε απο πανω και με τα μοπανια διχνει ποιο ομορφο γιατι ειναι πρασινα
|
||||
|
||||
![]()
Μη τρελαινεσαι εμενα καναν καμια εβδομαδα να βουλιαξουν!!
Ειναι πιο ομορφο ετσι μονο που χρειαζονται περισσοτερες (και πιο μεγαλες) ριζες! Και αστα να ηρεμησουν ... ολο αλλαγες .... εισαι!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για αλλα πηγα αλλα πηρα! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 62 | 25-09-09 15:29 |
διακοσμηση με ξυλα | katamagias | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 05-08-09 21:57 |
ξυλα | spookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 23-11-08 14:00 |
Ξυλα Με Τισ Αφρικανεσ | sea_land | Malawi | 10 | 07-09-06 16:41 |
ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ... | n1sarris | Malawi | 7 | 22-02-03 18:57 |