|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 Διαγωνισμός Φυτεμένων και Βιοτοπικών Ενυδρείων. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαριτηρια στον νικητη καθως και σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν,
και για ακομη μια φορα μπραβο για την ολη διργανωση.ηταν αψογη! ![]() με το καλο και του χρονου με περισσοτρες συμμετοχες και καλυτερα ενυδρεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για μενα ολοι ειναι νικητες!!!
![]() Μπραβο και σε σενα Μιμη ... η τριτη θεση δεν ειναι λιγο πραγμα με τοσο ομορφα ενυδρεια!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σε όλους και ιδιαίτερα στους πρώτους τρείς και ιδιαίτερα στο φιλαράκι μου τον Παύλο για την 1η θέση καθως και στον μικρό που με την πρώτη κατέκτησε την 3η θέση.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Τα σεβη μου σε ολους! |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια !
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σε όλους, με πρώτο τον Παύλο από την Κατερίνη (πάλι)
![]() ![]() Μπράβο στην ομάδα της Περαίας (Πάνος-Όλγα) που μπήκαν στην 10άδα και κατατρόπωσαν τον ...Λεμονίδα. ![]() Μπράβο στον Raven για την οργάνωση, την παρουσίαση και τη σκληρή δουλειά που έριξε τόσο καιρό. ![]() Μπράβο και στους κριτές για την ευγένειά τους να μη μηδενίσουν ενυδρείο με το όνομα "sunsunarium". ![]() @panos1972 σ' έσκισα, 880 βαθμούς εγώ - 541 εσύ. (τι κι αν εγώ τους πήρα με 2 ενυδρεία??) ![]() Και του χρόνου, με περισσότερες και καλύτερες συμμετοχές. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια σε ολους!!
![]() πραγματικα αξιολογες προσπαθειες ολων και να σκεφτεις οτι για τους περισσοτερους ηταν ο πρωτος τους διαγωνισμος!! καποια λαθακια θα βελτιωθουν στον επομενο! αρχιστε να ετοιμαζεστε λοιπον ![]() χαιρομαι που σε αυτη την κατηγορια 1ο βγηκε το ενυδρειο στο οποιο εδωσα την υψηλοτερη βαθμολογια της κατηγοριας...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποτελεσματα: Μεγαλη κατηγορια υποβρυχιων κηπων | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 22 | 18-01-11 11:38 |
Αποτελεσματα για την κατηγορια Vivarium-Paludarium | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 21 | 18-01-11 10:19 |
Θηκη Φωτογραφικησ Μηχανησ Για «υποβρυχιεσ» Φωτογραφιεσ | accnt | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 13-11-06 12:45 |
υποβρυχια κηπουρική.. | Moonchild | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-08-05 13:32 |