|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απορια, αν κ δεν ξερω για πιο λογο την κανω, μιας κ θελω να αφησω τα ψαρακια μου να ηρεμησουν... Ισως για να το ξερω για το μελλον καποια στιγμη:
Ποσο δυνατο ή αδυνατο είναι να προσθεσω πετρες στο ενυδρειο χωρις κινδυνο;;; Τι θα προτεινατε;;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθω να φανταστω ποσο ακυρο ή οχι θα φαινοταν να εβαζα στην πλαη του ενυδρειου αυτα τα διατρητα ανοιχτοχρωμα κομματια πετρας που βρισκεις στα petcity...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι πετρες που διαλεξες ειναι πολυ ωραιες και οταν πιασουν και αλγη θα δεις...μην βαζεις οτι να 'ναι για να το κανεις φανταχτερο...καταλαβες τι εννοω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια, υπαρχει καποιο ψαρι ή μαλακιο που να τρεφεται με τις αποβολες των ψαριων ή και με αυτες;;; Θα ηθελα κατι να καθαριζει τον βυθο μου. Ειναι ολα τοσο ομορφα και μου τα κανουν χαλια τα κακα τους! Αυτο θα εχω μεχρι να βγαλω ζευγαρι και να πεσει η ιχθυοφορτιση;;;
Καμια ιδεα;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με σκούπα βυθού στις αλλαγές νερού. Βλέπω επιμένεις στο ζευγάρι, σου έχουμε πει πολλές φορές ότι αυτά τα ψαράκια πάνε σε χαρέμια.
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω φιλε μου αλλα ακουσα πολλες φορες εδω οτι μας ενδιαφερει να βγαλουμε ζευγαρι απο το κοπαδι μας. Τι σημαινε αυτο; Κ εγω χαρεμι θελω, ασε που απο τα 3 θηλυκα, μονο το ενα πρεπει να ειναι κρινοντας απο συμπεριφορες κ εμφανιση. Περιμενω να μεγαλωσουν για να δω αν θα δωσω το αλλο αρσενικο κ προμηθευτω 2 θηλυκα ακομα για τα labidos. Οσον αφορα τα acei ακομα δυστυχως δε μπορω να βγαλω ακρη. Περιμενω να νταρντανεψουν!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κωνσταντίνε, επειδή σε παρακολουθώ από την αρχή της προσπάθειάς σου, ακόμα από τότε που ξεκίνησες με πολύ ενθουσιασμό και αγωνία για φυτεμένο και τελικά στους τρεις μήνες τα παράτησες επειδή ενθουσιάστηκες με τα malawi, θα ήθελα ως αρχάρια, να σου δώσω μια συμβουλή. Χαλάρωσε, διάβασε, άκουσε τις συμβουλές παλαιότερων και απόλαυσε επιτέλους αυτό που έφτιαξες.. Θέλει υπομονή το χόμπυ και δε γίνονται όλα όπως τα θέλουμε και όποτε τα θέλουμε...
Επί τη ευκαιρία, ομορφα τα ψαρακια σου... Φιλικά Χρύσα |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι δυσκολο.Βασικα θελει απο την αρχη. Και θελεις πολλες Πραγματικα πολλες πετρες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να ερθουμε στο θεμα μου???
![]() Απο αγγελικα δεν ειναι ευκολο να βρεθει λαμπιντος σε λογικη τιμη. Μια ανταποκριση ειχα πριν λιγες μερες με τιμη ιδια των πετ σιτυ κ να χρειαζεται να ταξιδεψω απο την μια ακρη της Αττικης στην αλλη. Ισως καποιοι το βλεπουν κ σαν μπισνες το χομπυ... ![]() Μπορει να βοηθησει καποιος απο δω που να ξερει;; Με ενδιαφερουν 100%^ θηλυκα!!!! Ουτε bi ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα βρεις ρε, ακομα και τσαμπα...απλα ετυχε τωρα να μην σου πουνε.
...Κανε υπομονη... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Juwel 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα: "Ενδιάμεση" παρουσίαση, για σχολιασμό & προτάσεις | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 16-10-08 17:33 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
Κατεβαστε ενα "malawi screen saver" για το pc σας | george | Malawi | 2 | 08-10-03 17:57 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |