|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα το ζωάκι.Περαστικά να είναι εύχομαι.Τί ηλικία έχει?
|
||||
|
||||
![]()
Περαστικα στο φιλαρακι σου! Αυτοι οι γιατροι οπου σε βρουν ειναι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 14-01-11 στις 14:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου μπορει να ειναι ψιλοασχετο αλλα πριν απο δυο χρονια ειχε παθει το κουνελι μας κατι παρομοιο απο πτωση,στην αρχη δεν μπορουσε να κουνηθει καν,μεχρι και το σαγονι του χωριστηκε στα δυο..με τα πολλα μας ζητησε ο κτηνιατρος γυρω στα 2 χιλιαρικα για εγχειρηση,η να περιμενουμε μηπως και φτιαξουν μονα τους ολα.Ετσι και εγινε,σε λιγοτερο απο ενα μηνα το κουνελι ηταν μια χαρα,σαν να μην ειχε παθει τιποτα.
Οσο για τα 2 χιλιαρικα που γλιτωσαμε...θα τα τρωμε στιφαδο για μια ζωη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκυλι θα γινει καλα δεν υπαρχει περιπτοση...
Το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να κανεις υπομονη τωρα να το παρεχεις περισοτερη φροντιδα και να κανει και υπομονη και ο σκυλος... |
|
||||
|
||||
![]()
περαστικά του να είναι!!!
κι εγώ μαζί με ρήξη μηνίσκου είχα και χιαστού, έχει επανέλθει το πόδι σε ποσοστό 90% από το καλοκαίρι που το έπαθα μόνο με γυμναστική.. οπότε και του σκύλου θα φτιάξει ![]() υπομονή και υπομονή, και όλα θα είναι μια χαρά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κριμα το γιορκι σ! εμενα ο αρσενικος εχει πεσει 2 φορες απο το μπαλκονι. 2μ υψος, κ τ ειχαν βγει τα 2 πισω ποδια.τωρα ειναι μια χαρα! αφου ειναι διαβολοκια αυτα τα γιορκ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ειχα ριξη χιαστων...
Στην αρχη ποναει αλλα μετα αμα κανεις καταληλη γυμναστικη και χειρουργιο να μην κανεις (δεν φευγει το ποδι)μια χαρα τρεχεις και παιζεις στο λεω απο προσωπικη μου εμπειρια γιατι το εχω περσει αυτο..χωρις να κανω χειρουργιο....Μετα φυσικα αναγκαστικα να το κανω...Για αλλους λογους.. Τωρα τα σκυλια ειναι πολυ γυμνασμενα ειδικα στα ποδια για να εχει προβλημα ο σκυλος η γνωμη μου ειναι αυτη.. Περαστικα παντως στο σκυλακι... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκυλος νεας γης | ραφαηλ10 | Άλλα ζώα | 18 | 03-06-10 09:08 |
τι σκυλος? | tak660x | Άλλα ζώα | 26 | 01-11-07 12:54 |
τι επαθε!!!!!!!!! | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 21-10-07 22:15 |
παιδια για δοστε μου τα φωτα σας στο τι επαθε και των εχασα | muthos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-05-07 17:24 |