|
||||
|
||||
![]()
Τεσπα για να μην χαθει αυτο που ρωτησα το ξαναγραφω...
απλα ρωτησα αν γινεται να βγουν τα καλαθακια .. και ποσα ειναι τα καθαρα λιτρα υλικων των θηκων... ------------------------- επισης τι ειναι ο κυκλος ροης νερου που αναφερει.. κανονικα φραφει 680 λ/ω.. αλλα αυτο γραφει 420λ/ω...μεσα στο βιβλιαρακι που εχει. στο 305 γραφει 1000λ/ω και εκει .. 720λ/ω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
* To 205 έχει αντλία με ροή 680 λ/ω (ροή άδειο) αλλά με τα υλικά του κατεβαίνει στα 420 λ/ω, κάδο 4.6 λίτρων και τα καλαθάκια του χωράνε 2 λίτρα υλικών.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι τα σφουγγαρια,ο χωρος διπλα τους κ φυσικα τα υλικα αφου μπαινουν μεσα σε καλαθακια.Χανεται κ εκει χωρος.
|
|
||||
|
||||
![]()
οποιος ξερει να μου πει κιολας αν μπορω να βαλω εξτρα καλαθακια εκει που ειναι το σφουγγαρι οπως μου ειπαν και παραπανω...
|
||||
|
||||
![]()
Kαλαθάκια της fluval, δεν χωράνε, αλλά μπορείς να βάλεις ότι θέλεις σε διχτάκι. Γιατί όμως;
Εγώ έχω καταργήσει τα σφουγγάρια και το πλαστικό που τα στηρίζει, και έβαλα κεραμικό μακαρόνι μηχανικής φίλτρανσης σε διχτάκι και χύμα ehfifix από πάνω τους.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο που εχεις σε λινκ τι ειναι σφουγγαρι? ναι αν βαλω σε διχτακια μπορω ετσι? ναι αλλα θελω να βαλω και σφουγγαρι.. να βαλω αυτο απο πανω απο τα διχτακια χυμα? αυτο που εχει μεσα το 205...
|
||||
|
||||
![]()
Κρατάς τα καλαθάκια και στο υπόλοιπο κάνε ότι θέλεις. Δοκίμασέ το.
Γνώμη μου, αν είναι να χρησιμοποιήσεις σφουγγάρια, τότε καλύτερα να τα κρατήσεις ως έχουν. Σφουγγάρι με μεγάλες τρύπες έχω βάλει στο τελευταίο μικρό καλαθάκι, γιατί μετά από καιρό μή συντήρησης, έβγαινε η βρώμα που καθόταν στα βιολογικά υλικά μέσα στο ενυδρείο ενώ τώρα σταματάει στα σφουγγάρια. Μπορείς βέβαια στο τέλος να βάλεις υαλοβάμβακα, εγώ χρησιμοποιούσα παλιά αλλά ήθελε συχνά άνοιγμα το φίλτρο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω που εχω μονο αυτο το φιλτρο στο ενυδρειο μπορω να μην βαλω καθολου η εστω λιγο σφουγγαρι? εκει που ειπες ας πουμε στο τελευταιο καλαθακι... και το αλλο να το γεμισω σιποραξ με τουλι? τι λες?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μπορείς. Αλλά γιατί θέλεις τόσο siporax?
Η sera λέει 1 λίτρο siporax για κάθε 200 λίτρα νερό. Και τα σφουγγάρια είναι πολύ καλό βιολογικό και μηχανικό υλικό. Ο μόνος λόγος που έκανα αλλαγές είναι για να μην το ανοίγω συχνά για συντήρηση. Γνώμη μου, άστο έτσι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω για την σημαντικη βοηθεια σου.. μαλλον ετσι θα το αφησω... προς το παρον τουλαχιστον , απλα ρωταω για να μαθω αν μπορω να το κανω ετσι στο μελλον... αυτην την στιγμη μεσα στους καδους εχω... απο κατω προς τα πανω: 2 καλαθακια σιποραξ 1 το ''μαμισιο'' της φλουβαλ... αυτο τι λες να το βγαλω? σκεφτομαι να παρω ενα λιτρο σιποραξ γι αυτο...
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα είναι τα υλικά της Φλουβαλ. Δεν χρειαζεται να τα αλλάξεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ε τον ανθρακα .. αλλαγη..
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι. Αυτος δεν χρειάζεται ετσι κ αλλιως.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ..... | katamagias | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 03-11-09 15:22 |
Fluval 205 | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-02-09 21:53 |
fluval 205/305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-02-08 03:06 |
Fluval 305 | mindlord | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 11-01-08 23:18 |
Fluval 103 | Fantom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 28-02-06 11:36 |