|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ. και μετα ξανα απο την αρχη στρωσιμο?
|
|
|||
|
|||
![]()
αν δεν μου τα φιλοξενησει κανεις τι κανω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειπαμε μερικες ιδεες που μπορεις να δοκιμασεις και χωρις να βγαλεις τα ψαρακια. Βλεπωντας και κανωντας!
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια. θα προσπαθησω. απλα οπως ειχε πει κι ο delta66 ειναι δικοπο μαχαιρι. με το ammolock μπορει να μην δημιουργειται βιολογια και χωρις αυτο μπορει να χασω τα ψαρακια μου. ειμαι σε διλλημα. θα βαλω το αντιχλωριο που μου ειπατε και εξωτερικο φιλτρο κι ελπιζω να μην χρειαστει ουτε να τα δωσω ουτε να τα χασω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
eida η αγγελια ηδη μπηκε.. μπραβο.. απλα γραψε εκει και για ποσο καιρο.. π.χ φιλοξενια για 1 μηνα.. μην νομιζει ο αλλος οτι τα χαριζεις... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω ποσο θα χρειαστει να στρωσει το ενυδρειο. παντως ρε παιδια ειλικρινα ηταν στρωμενο το ενυδρειο πριν τα βαλω μεσα τα ψαρια. το ειδε ειδικοσ πρωτα αλλα και στρωμενο να μην ηταν θα επρεπε να ειχε στρωσει τωρα ετσι δεν ειναι? εκτος αν ανεβηκε λιγο η αμμωνια επειδη εβαλα τα ψαρακια τρομοκρατηθηκα εβαλα ammolock και τα εκανα χειροτερα. αλλα απο το 1ppm ξαφνικα 4?
------------------------- τελος παντων. σας ευχαριστω και παλι. ελπιζω να σας εχω καλα νεα την αλλη φορα που θα μπω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 14-01-11 στις 04:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ρουλα λεγοντας ειδικος τι εννοεις?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την επαθα σαν αρχαρια | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-11-10 21:59 |
αρια γλυλου νερου | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 08-01-09 20:42 |
Beta ζηταει βοήθεια! | stefstav | Bettas | 6 | 24-09-08 00:40 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |