|
|
||||
|
||||
![]()
στα ξενα λινκ το εχουν δοκιμασει γραφουν , αλλα δεν τους εμπιστευομαι αυτους..περιμενω κανεναν Ελληνα..
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τεσπα...το εσβησα εγω (που ξερω τι σημαινει αντιγραφη χωρις συναινεση) και τα προβλημα λυθηκε.
Ολα τα υπολοιπα οπως ειπες...ειναι στην κριση του καθε ενος... |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια λοιπον αφου εληξε το θεματακι..
Κωστα αφου λες οτι ειναι δικο σου πες μας το εχεις δοκιμασει? αξιζει κατι η οχι? και γενικα αν ξερει καποιος... αν ναι θα ανοιξω μελαφιξτζαδικο.. υ.γ. κωστα μην ανησυχεις θα σου δωσω ποσοστο... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανοιξεις μελαφιξτζαδικο...σε τετοια κριση πιστευω θα επιβιωσουν μονο τα πολυ σοβαρα επαγγελματα...
Δεν το εχω φτιαξει γιατι δεν μου χρειαστηκε ποτε...αν μου χρειαστει θα το δοκιμασω.. Αντε και καλα ματζουνια! |
|
||||
|
||||
![]()
ελπιζω καποιος να το εχει φτιαξει ετσι και για περιεργεια να δουμε τι εγινε..
αν παντως ισχυει ειναι ''καλη μαγκια'' ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρήση Melafix | pavlos1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 27-11-10 22:06 |
αλάτι και melafix | psaropouli | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 24-11-10 15:10 |
Ektozon και Melafix | sailim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-02-10 20:29 |
και ξαφνικα δειτε τι βρηκα πρωι πρωι (αξιζει να το δειτε) | chris129 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 22 | 22-09-07 22:47 |
MelaFix - Το ξερετε ;;; | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 07-08-04 23:36 |