|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω στειλει φωτο.
------------------------- στελνω αλλη μια τωρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 14-01-11 στις 03:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Που ειναι η φωτο και δεν την βρισκω?
|
|||
|
|||
![]()
στο αλμπουμ μου.
------------------------- στο προφιλ μου ------------------------- aris την βρηκες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 14-01-11 στις 03:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα που το ειδα λεω να δοκιμασεις να βγαλεις και οτι ψευτικο υπαρχει μεσα στο ενυδρειο!
|
|||
|
|||
![]()
οκ. επηρεαζει?
------------------------- νομιζα οτι τους αρεσει να πηγαινουν να κρυβονται οταν κλεινω τα φωτα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 14-01-11 στις 03:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω οταν ειχα εναν ψευτικο κορμο σε ενα ενυδριο (καλως υποτιθεται ποιοτηκα, 35 ευρο ειχε), πανω στον μηνα ειχε ξεβαψει και ενοητε ολη η μπογια διαλυθηκε στο νερο μεσα, πιος ξερει τι ουσιες-χημιες ειχε μεσα η μπογια? Ενοητε οτι τον πηγα πισω στο καταστημα και μου ειπε οτι ηταν λαθος κατασκευαστικα και επικυνδινο για τα ψαρια αυτο που εγινε. Εκεινες τις μερες ειχα χασει και μερικα γκαπακια! Απο τοτε δεν ξαναεβαλα τιποτα ψευτικο, ουτε φυτα πλαστικα ουτε τιποτα. Τους αρεσει περισσοτερο να κριβονται σε φυσικες κριψωνες και φυτα!
|
|||
|
|||
![]()
μηπως ενδιαφερεται κανεις εδω στο φορουμ να φιλοξενησει τα ψαρακια μου μεχρι να βρω τι θα κανω με το προβλημα της αμμωνιας?
------------------------- το ξυλο που εχω δεν ειναι ψευτικο. τα αλλα θα τα βγαλω. τι φυσικες κρυψωνες να βαλω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 14-01-11 στις 03:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καρυδα,πετρες στιβαγμενες... και κανενα βαρελακι ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την επαθα σαν αρχαρια | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-11-10 21:59 |
αρια γλυλου νερου | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 08-01-09 20:42 |
Beta ζηταει βοήθεια! | stefstav | Bettas | 6 | 24-09-08 00:40 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |