|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
να το δοκιμασω αλλα δεν μπορω να βρω την αιτια που ανεβαινει η αμμωνια
------------------------- το εξωτερικο φιλτρο θα βοηθησει την κατασταση η θα απογοτευτω κι απο κει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 14-01-11 στις 02:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σιγουρα οσο μεγαλυτερος χωρος για βιολογια ...τοσο καλυτερα..
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δυστηχως και εγω δεν μπορω να φανταστω τιποτα αλλο, εκτος αν το ammolock δεν αφηνει τα ολοκληρωθει το στρωσιμο! Καλο θα ηταν αν το δοκιμασεις να κοψεις την χρηση του ammolock μπας και φταει αυτο και για να δεις εαν κανει οντως δουλεια το αντιχλωριο της seachem! Σιγουρα με ενα εξωτερικο θα εισαι πολυ καλητερα απο θεμα βιολογιας...
|
|||
|
|||
![]()
φοβαμαι να το κοψω το ammolock. ειναι τοσο ψηλα η αμμωνια που φοβαμαι μην πεθανουν τα ψαρακια μου. πιστευω οτι αυτο τα εχει σωσει μεχρι στιγμης
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ μπορει να εχεις και δικιο, κανεις οτι νομιζεις εσυ καλητερο, δεν θελω να παρω στο λαιμο μου τα ψαρακια σου, ετσι κι αλλιος το δοκιμαζεις μαζι με το ammolock το αντιχλωριο αν θες. Μια φοτο απο το ενυδρειο σου και τα φιλτρα του θα βοηθουσε για να δουμε και εμεις τι παιζει...
|
|||
|
|||
![]()
εχω στειλει φωτο.
------------------------- στελνω αλλη μια τωρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 14-01-11 στις 03:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Που ειναι η φωτο και δεν την βρισκω?
|
|||
|
|||
![]()
στο αλμπουμ μου.
------------------------- στο προφιλ μου ------------------------- aris την βρηκες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 14-01-11 στις 03:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την επαθα σαν αρχαρια | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-11-10 21:59 |
αρια γλυλου νερου | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 08-01-09 20:42 |
Beta ζηταει βοήθεια! | stefstav | Bettas | 6 | 24-09-08 00:40 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |