|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αψωγος ο Ελληνας με το Κινεζικο αιμα....
![]() Λυπαμαι για τα ψαρια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια βραδινη ιστορια.
Ολα μαζι σου επεσαν..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωρε Χάρη, τι τράβηξες σήμερα, κουράστηκα μόνο που τα διάβασα, χαρά στο κουράγιο σου, πάντως καλά το σκέφτηκες, ο Σωτήρης πρέπει να σε γκαντέμιασε.
![]() Αυτά παθαίνεις φίλε μου με τα Γερμανικά φίλτρα και τα κεραμικά αξονάκια, ενώ αν είχες πάρει τον Κινέζο που σου έλεγα με το αξονάκι από μπαμπού... ![]() ![]() Ετοιμάζω το εξώδικο που μου είπες για το λαμόγιο από την Αλεξ/πολη που σου πούλησε νεκρά ψάρια... ![]() ![]() ------------------------- Eυχαριστώ και για τα καλά σου λόγια ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bokostas : 14-01-11 στις 05:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις σκεφτει να γραψεις κανα βιβλιο????????????
![]() Τον γραπτο τον εχεις... ![]() Εχεις π.μ
|
|||
|
|||
![]()
Βρε σεις!
κατ αρχήν ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ !!!! Θα σε εξυμνώ αιώνια σημαίνει και όχι οτι πέθανες... Φτου φτου...! ![]() 2ον, αν και η ιστορία είναι σοβαρή, εγω την έγραψα με άκρως χιουμοριστική διάθεση τέτοια ώρα που ήταν. Δυστηχώς πήρα πολύ σοβαρα ΠΜ, που εκτός απο τον Πανο που δικαιολογείται γιατι εχει σκασει να βρει τι εφταιγε και χασαμε 2 ψαρακια, ολα τα άλλα είναι αδικαιολογήτως σοβαρά!!! Μου φαινεται, στην επόμενη μας συνάντηση θα σας το απαγγείλω, για να καταλάβετε το ύφος που το έγραψα... Και φυσικά εκει θα υπογράψω και τα αυτόγραφα! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειδες τι σου κάνουν λιγα email στην Ιταλία νυχτιάτικα... ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΡΕΛΗ... είχα ένα φίλο που σε παρόμοια φαση έστειλε email στην Κινα... μπεστ σελερ έγινα τα ποστ του...
Πάνο στείλε κανά δεμα δώρο με ενυδειακά (προσοχή όχι ευρωπαικά πράγματα μέσα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφού εγώ στα έλεγα............... ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΡΟΔΟΣΤΟΜΟΥΣ............ τίποτα εσύ......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ε ρε φιλαράκι τι τράβηξες νυχτιάτικα............ Εύχομαι όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα............. |
|
||||
|
||||
![]()
Κουρασμένος, κουρασμένος Χάρη, αλλά για να γράψεις το κατεβατό (τον πόνο) σου στις δύο το βάδυ είχες δυνάμεις
![]() ![]() ![]() Μόνο οι ψαροκαμένοι μπαμπάδες μπορούν να καταλάβουν το δράμα σου! Τα είπες όλα τα παραπάνω στη γυναίκα σου; Πως αντέδρασε; Δε ρωτάω για μένα αλλά για τους φουκαριάρηδες τους ανύπαντρους ![]() Πέρα από την πλάκα ο Κώστας είναι εγγύηση σε κάτι τέτοια! Μπράβο του! Σωστός χομπίστας. Χαλάλι όλα τα φυτά που έχει μαζέψει κατά καιρούς ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Λυπαμαι για τα ψαρακια ... κριμα τα καημενα!
![]() Δε με "πειθει" οτι η μεταφορα των ζωντανων προκαλεσε τον θανατο! Ειχα στειλει πολλους δισκους στην Αλεξανδρουπολη και εκαναν περιπου 24 ωρες να μπουν στο νεο ενυδρειο και δεν επαθε τιποτα κανενας!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιστορίες για αγρίους | maria1983 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 04-11-10 13:50 |
Λάμπες μέσα στο νερό | halvas69 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 26-08-10 12:33 |
Φυσαλίδα μέσα στο τζάμι | kornek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 10-05-09 22:16 |
Τρέλα και κορδέλα... | djagil | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-01-08 10:02 |
Ιστορίες αστείες και ΦΡΙΚΗΣ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 25-07-07 01:15 |