Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Γλυκό νερό - Γενικά

Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες.

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #11  
Παλιά 29-04-04, 11:07
moogy Ο χρήστης moogy δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 26-03-2004
Περιοχή: Χαλάνδρι
Μηνύματα: 60
Προεπιλογή

Ψάχνω να βρω ωραίες λέξεις για να γράψω ένα ωραίο κείμενο (λείαν ποιητικό θα έλεγα) που να περιγράφει το γιατί απέκτησα ενυδρείο. Δεν βρίσκω. Θα σας πω όμως τι ένιωσα όταν είδα ένα ενυδρείο στο σπίτι ενός φίλου μου. ''Καλά τι κάνω τόσο καιρό?'', σκέφτηκα. Η αίσθηση που μου έδινε η ύπαρξη του ενυδρείου μέσα στο σπίτι ήταν το κάτι άλλο. Δεν έπερνα το βλέμα μου πάνω από το ενυδρείο. ΤΟ ΖΗΛΕΨΑ. Όμως πριν αποφασίσω να κάνω την κίνηση να αποκτήσω και εγώ ένα ενυδρείο, διαβασα αρκετά στο internet για όλα αυτά που κρύβονται πίσω από το αστραφτερό γυαλί του ενυδρείου. Η ιδέα με συνάπαζε ολοένα και περισσότερο μέχρι που το πήρα χαμπάρι ότι το να αποκτήσω ενυδρείο δεν είναι ένα καπρίτσιο της στιγμής αλλά κάτι που το θέλω πραγματικά. ΒΕΒΑΙΑ, να σας πω την αλήθεια όταν στην αρχή πέρασα από την διαδικασία του να το πάρω, να το στρώσω και και και.. ψιλοαπογοητεύτηκα και είπα ''τι μπελάδες είναι αυτοί, εγώ θέλω αυτό που είδα στο σπίτι του φίλου μου και όχι νερό με φάρμακα'', αλλά δεν ήταν έτσι. Μετά από 2 μήνες το αποτέλεσμα με έχει ευχαριστίσει τόσο όσο τίποτε άλλο. ΚΑΙ ΤΩΡΑ γυρνάω από τη δουλεία και πρώτα λέω ''ήρθα!!'' στα ψάρια μου και μετά στη κοπέλα μου!

Για το μέλλον πάντως εύχομαι να αποκτήσω τόσες γνώσεις για το θέμα ώστε να μπορώ να χαρώ όλες τις πτυχές του να έχει κανείς ενυδρείο όπως έγραψε ο Τόλης στο πρώτο post.
__________________
Χάρης
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:31.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,15705 seconds with 12 queries