|
|
||||
|
||||
![]()
Τα Danio επειδή είναι κοπαδόψαρα είναι καλό να έχουμε 8-10 ψάρια.
Από κεί και πέρα, τα 60Lt που έχεις είναι μάλλον οριακά, καθότι είναι πολύ ενεργητικά ψάρια και θέλουν χώρο. Εγώ δεν θα έβαζα άλλα ψάρια μέσα. Μπορεις να βάλεις σαλιγκάρια ή γαρίδες.
|
||||
|
||||
![]()
Καντα 7-8 και βαλε και ενα ζευγαρι colisa lalia ή colisa chuna.
Aπο κει και περα αν θελεις μπορεις να βαλεις ενα μηλοσαλιγκαρο και 4-5 γαριδουλες αμανο,πολλα φυτα και εισαι κομπλε!
|
||||
|
||||
![]()
... Μια σημαντική ερώτηση... Ποια ντανιο έχεις;
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις να τα θυσιασεις ???
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα glofish γενικότερα προέρχονται από γενετική τροποποίηση των zebra danio που σημαίνει οτι, πέρα από το χρώμα, είναι ακριβώς ίδια με αυτά.
Και εγώ την πάτησα... "Zebra danio" μου είπε ο πωλητής (είπε την μισή αλήθεια). Για τα glofish δεν ήξερα τότε αλλά ήξερα οτι τα zebra είναι προς το ασπρομαυρο ενώ αυτά ήταν σε ροζάκι και σκέφτηκα "κάνει λάθος ο άσχετος. Αυτά είναι pearl danio" (τα οποία εναγωνίως αναζητούσα και δεν έβρισκα). Και σαν ημιμαθής την πάτησα. "Φοβού τον ημιμαθή" λέει μιά παροιμία, ενώ κάποιο ρητό λέει:"Από τα λάθη μας μαθαίνουμε".
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra danio | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 22:59 |
Danio malabaricus | chrisx | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 19-06-08 16:03 |
προβλημα με ενα ζεμπρα danio | Βασίλης | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-08-04 18:51 |