|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. οποτε για βυθο ειμαστε οκ. συν ενα κοπαδακι απο tetra η ροδοστομους η καποιο pencil fish η barb. ενα ειδος μονο ετσι?? συν κατι καποιες φιλησυχες κιχλιδες. θελω ομως καποιες που να μεγαλωνουν λιγο. οι key hole μου φαινονται πολυ καλι επιλογη ποσα ατομα?? βρισκονται ελλαδα?? αλλιως τα bolivian ram που μου αρεσουν ποσα?? κατι αλλο σε κιχλιδα??
τα κακατου που εχω μπαινουν η να τα αφησω εκει που ειναι?? |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι barb... εφοσον θελεις βιοτοπικο.
Επισης οχι στα cacatoo γιατι μολις γεννησουν θα σου κανουν ανω-κατω το ενυδρειο κυριως λογω της επιθετικοτητας τους προς τα υπολοιπα ψαρια. Θα σου ελεγα οτι το ενυδρειο θα ειναι μια χαρα με: - 1 ζευγαρι Bolivian rams - 1 ζευγαρι Keyholes - 1 μονο κοπαδι των 15+ ατομων tetra (όπως ροδοστομοι) ή pencilfish - 1 κοπαδακι 6-7 corydoras - 1 ancistrus |
|
||||
|
||||
![]()
λιγο πρόστυχος ο τίτλος αλλά ευτυχώς απότι φάνηκε τα παιδιά κατάλαβαν τι εννοούσες
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() keyholes που θα βρω ξερεται.?? αν βαλω 2 ζευγαρια ας πουμε ραμιρεζι θα εχω θεμα?? τωρα για το set up μονο με ριζες θα εχω θεματα με επιθετικοτητα και τετοια η οχι?? Για υποστρωμα χαλαζιακη αμμο?? α και για επιφανειακα φυτα πιστια κτλ ποσο φως θελω?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στυσιμο ενυδρειου 200lt + | amgamer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 23-07-10 02:10 |
Στυσιμο ενυδριου 350 λιτ. | κ.ω.σ.τ.α.ς. | Malawi | 26 | 04-07-10 21:10 |
βοηθεια!! | filipposster | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 07-05-09 10:21 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | tok | Δίσκοι | 1 | 24-03-07 18:38 |
βοηθεια | GP250381 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-07-06 21:22 |