|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα,γενικά τα υπομνήματα της αρχιτεκτονικής τα έχω διαβάσει και τα γνωρίζω καλά. αυτό που ψάχνω είναι συγκεκριμένες ιδέες, για το συγκεκριμένο ενυδρείο. όπως κάποιο καινούριο φυτό σε κάποιο μέρος ή μία ομάδα βράχων κάπου. επίσης είπα ότι θέλω με κάποιο τρόπο να αυξομοιώσω το επίπεδο του βυθού. πχ σκέφτηκα να "φράξω" ένα μέρος με πέτρες και να το γεμίσω με χαλίκι ώστε να φυτευτεί, αλλά δε ξέρω κατα πόσο θα είναι καλό και υγειές ένα μέρος του βυθού με πολύ βαθύ υπόστρωμα...
το φυτό αριστερά( η αλτεναθέρα) το έβαλα εκεί γιατί μδίπλα σε άλλα δεν αναπτυσσόταν και το έβαλα εκεί προσωρινά για να "δώσει". επίσης έχω λίγο ένα θέμα χώρου, καθώς το ενυδρείο μου δεν είναι μακρύ αλλά ψηλό, που σημαίνει ότι οι κλασσικές τεχνικές αρχιτεκτονικής δεν εφαρμόζονται απαραίτητα επιτυχώς σε αυτό.. |
|
||||
|
||||
![]()
καμια ιδεούλα, ετσι να χασομερίσω λίιιιιιγο..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες... | Αλέξης6 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 31-05-10 01:59 |
Ιδέες για καινούργιο ενυδρείο και Aquascape, Ρίξτε ιδέες παίδες γιατί είμαι πολύ προβ | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-04-10 00:19 |
Ιδέες; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 12-11-09 13:35 |
αλλαγές συνθηκών νερού.ιδέες. | dizio | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 22-05-08 23:58 |
Να και το δικο μου 120αρι! | olshka | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 04-03-08 21:47 |