|
|
||||
|
||||
![]()
μα γιατι ειναι τοσο δυσκολο να βαλω σιλικονη και να τελειωνω??γιατι να ξαναγινει παλι το ιδιο προβλημα? δεν το καταλαβαινω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν πιανουν τα χερια σου δεν ειναι καθολου δυσκολο.
Απλα εφοσον το ενυδρειο ειναι σχετικα καινουργειο δεν πρεπει να εχει διαρροη και εφοσον εγινε και δεν εχεις κανει κατι εσυ (χτυπηματα,κακη χρηση κ.α.) μπορεις να ζητησεις αντικατασταση η τα λεφτα σου πισω. Αν παλι δεν θελεις να απαιτησεις αντικατασταση η χρηματα και θες να το επισκευασεις μονη σου καντο. Ενυδρειακη σιλικονη εχει ο Παπασιδερης (Βαγιας)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κοίτα, θα μπορούσαμε να γράφουμε ολόκληρα σεντόνια γι'αυτό, αλλά βασικά 1) είναι πολύ δύσκολο το "μπάλωμα" της σιλικόνης να αποκτήσει την πρόσφυση που πρέπει ώστε να σφραγίσει καλά τη διαρροή. Μπορεί π.χ. με την συνεχή παρουσία/πίεση του νερού, να περάσει νερό "γύρω" από το μπάλωμά σου - μετά από αρκετό καιρό - και να έχεις ξανά τα ίδια. Αυτά ισχύουν αν είσαι καλή με τις κατασκευές και προσεκτική. Αν δεν έχεις εμπειρία, οι πιθανότητες αποτυχίας αυξάνουν ακόμα περισσότερο. Γενικά, προσθήκη σιλικόνης στη "ραφή" του ενυδρείου δε θα σου δώσει ποτέ την ίδια δύναμη/στεγανότητα με αυτή μιας σωστής κόλησης από την αρχή - κυρίως γιατί δεν μπορεί να "μπει" στην ίδια θέση με την αρχική σιλικόνη - δηλαδή ακριβώς στη γωνία, πιάνοντας γυαλί με γυαλί. 2) Αν ένα καινούργιο ενυδρείο πετάει διαρροή σε ένα σημείο μετά 3 μήνες, αυτό δημιουργεί σοβαρές υποψίες ότι μπορεί να το κάνει και σε άλλο σημείο. Γενικά κάτι δεν πήγε καλά στην κατασκευή από την αρχή. Αν δεν είσαι μηχανικός ή σχετική με τις κατασκευές, θα σου πρότεινα να εμπιστευτείς τους πιό έμπειρους εδώ σχετικά με τα ενυδρεία (και δεν εννοώ τον εαυτό μου - εγώ άρχισα μόλις πριν 2 χρόνια) και να μην αναλάβεις το ρίσκο. |
|
||||
|
||||
![]()
μα δεν θα το κανω εγω. θα το κανει ο κυριος που εχει το pet shop ετσι μου ειπε.ολα αυτα θα τα συζητησω μαζι του και θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε.ευχαριστω παντως
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν περασετε σιλικονη πανω απο την σιλικονη,εκτος οτι θα κανετε μια τρυπα στο νερο...Θα γινει και καραγκιοζης το ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Stella να θυμάσαι ότι δεν είναι διακοσμητικό το θέμα (κυρίως). Αν σου πουν ότι μπορούν να περάσουν από πάνω σιλικόνη και να γίνει η δουλειά, σε δουλεύουν.
Είναι εργοστασίου το ενυδρείο ή το κατασκεύασε το μαγαζί; |
|
||||
|
||||
![]()
εννοειται γι αυτο κι εγω σας ρωταω για να μαθω! απο κουτι το πηρα μαζι με αυτα μεσα (φιλτρο,θερμαντηρας).λογικα θα ειναι εργοστασιου και μαλιστα του κουτιου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμοστάτης διαρροη | kospets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-10-09 13:12 |
Διαρροη!!!! | skullman2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 14-01-09 19:38 |
Πιθανη διαρροη ενυδρειου | Seaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 07-01-08 18:51 |
διαρροη | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 15-06-05 01:41 |
διαρροη SOS | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 28-04-05 09:23 |