|
|
||||
|
||||
![]()
απλα θα πρεπει να εισαι πολυ τακτικος με τις ρουτινες σου... οσο πιο μικρο ειναι ενα ενυδριο θελει και περισσοτερη προσοχη!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι ρουτινα ειναι ρουτινα και δεν αλλαζει... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχαχαχχα εχω εναν μονομαχο σε 87 λιτρα... εναν σε 25 τα μωρα σε 50... θα την παλεψει σε 15 λιτρα...
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι όσο λιγότερα είναι τα λίτρα τόσο πιο συχνές πρέπει να είναι και οι αλλαγές και οι έλεγχοι στις παραμέτρους γιατί οι μεταβολές στο χημεία του νερού σου θα είναι πολύ πιο γρήγορες. Και στους μονομάχους δεν αρέσουν οι μεταβολές...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα αν ειναι 20λιτρο το ενυδρειο και η αλλαγη δεν ειναι τιποτα...τοσες ωρες τα χαζευουμε εγω προσωπικα δεν μου κανει κοπο..εκτος απο το διαστημα των διακοπων που μαλλον το αφηνεις με αυτοματη ταιστρα και χρονοδιακοπτη...αυτο ναι ειναι ενα προβλημα... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι σίγουρος... Και γω πριν 10 μέρες πήρα πρώτη φορά μονομάχο και τον έχω στα 17 λίτρα προσωρινά με σκοπό να του φτιάξω ένα 30 λίτρο. Όπως λες και εσύ είναι πολύ εύκολες οι αλλαγές και σκέφτομαι να τις κάνω κάθε τέσσερις μέρες. Θα δούμε τι θα σου πουν και οι έμπειροι...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αν κανετε μια καθε 5 μερες, πιστευω θα ειναι καλα!
αλλα αυτο βεβαια το βλεπεις και στην πραξη... με μτρησεις για να εισαι σηγουρος! ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() με το μεγαλο τι κανεις 15 μερες.... εκει ειναι.....
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zapatas : 12-01-11 στις 14:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
????? ![]() ![]() αλλα οχι εσυ εισαι ολυμπιακος ασε μην του κανεις βασανηστηρια για να αλλαξει ομαδα ο μονομαχος μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα ζβ | dim orestiada | Nano Reef | 4 | 08-05-10 23:02 |
ξεκινημα 120 | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-01-10 22:18 |
Νεο ξεκινημα. | thgparas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 04-06-09 12:23 |
Νεο Ξεκινημα | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-05 09:59 |
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nelly | Χρυσόψαρα | 1 | 04-10-04 07:33 |