|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα δεν κανουμε γενικοτερα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και γιατί δεν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι γενικότερα;;;;;;;
![]() Εμείς δηλαδή στην Αθήνα, κουτούκια, μεζεδάκια, κρασάκι δεν έχουμε;;;;;;; ![]() Όλα στην Θεσσαλονίκη μαζευτήκανε;;;;;;;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
οποτε? δεν βλεπεις οτι δεν υπαρχει συμμετοχη απο εμας τους αθηναιους? 2-3 συγκεκριμενοι μιλαμε εδω... ολοι οι αλλοι λες και δεν υπαρχουνε ![]() αν κανονιστει συναντηση, εγω μεσα ειμαι! αν θελετε βαζουμε και ωρα μερα και μερος και αν μαζευτουμε παμε...αν παλι δεν μαζευτουμε(που αυτο πιστευω εγω) καλα κρασια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
OK, ας ξεκινήσουμε χαλαρά τότε, και το προχωράμε ανάλογα.........
Εγώ αυτή την Κυριακή, είμαι μπλοκαρισμένος. Έχω να πάω σε βαφτίσια, και στην συνέχεια για φαγητό οικογενειακώς. Το Σάββατο όμως, είμαι ευχαρίστως ανοικτός για μεσημεριανό καφεδάκι. Ζω στου Παπάγου. ΑΝ σας βολεύει (μια και έχουμε και στάση μετρό διαθέσιμη "Εθνική Άμυνα"), έχουμε ένα ωραιότατο μαγαζί εδώ, μέσα στο πάρκο του Παπάγου. Μέσα στα πεύκα, με μια ωραιότατη λίμνη έξω, και αναλόγως καιρού, καθόμαστε είτε μέσα, είτε έξω. Να πούμε λοιπόν καφεδάκι το μεσημέρι;;;;;;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Άντε, μιας και βλέπω αρκετούς θερμούς εδώ μέσα, ας δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
Το θέμα έχει ως εξής. Το Σάββατο 29/01/2011 θα γίνει η οριστική εκκαθάριση του χώρου. Τα πράγματα θα μεταφερθούν σε δυο, ίσως και τρία διαφορετικά μέρη. Ο σύλλογος έχει έρθει σε επαφή με μεταφορική, η οποία μαζί με 4 εργάτες θα κοστίσει 450 ευρώ. Αν βρεθούν εθελοντές οι οποίοι θα δηλώσουν με απόλυτη σιγουριά ότι θα έρθουν για τη μεταφορά, ο σύλλογος θα γλυτώσει 200 ευρώ. Αν βρεθεί και μεταφορικό μέσο (φορτηγό) θα γλυτώσει άλλα 250 ευρώ. Απαντήσεις της λογικής, "αν μπορέσω θα έρθω", δεν γίνονται δεκτές. Πρέπει τουλάχιστον 6 εθελοντές να δηλώσουν με σιγουριά 99,99% ότι θα έρθουν. Η απάντηση στη ερώτηση που σίγουρα θα γίνει, είναι: η ώρα θα εξαρτηθεί από την διαθεσιμότητα του φορτηγού. |
|
||||
|
||||
![]()
Άνετα δηλώνω ότι μπορώ να είμαι εκεί.
Επίσης, πες μου πόσο μεγάλο πρέπει να είναι το αυτοκίνητο, για να δω αν μπορεί να έρθει ο αδερφός μου με αυτοκίνητο φίλου του. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αν.Μακ. και Θρακη, συναντήσεις | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 815 | 31-07-17 21:19 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |