|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά κι εμένα το δεύτερό μου είναι.. Απλά έχω διαβάσει για 48 ώρες και του αφήνω 72 για σιγουριά. Αυτό που δεν είχα υπολογίσει σωστά ήταν μετά τις κόντρες οπότε το γέμισμα θα πάει 2-3 μέρες πίσω..
Τώρα για τις αντλίες κι αυτό που λες το σκέφτηκα. Να βάλω την 1000 και την 1001 που μαζί δίνουν 900lt/h και έχουν κατανάλωση 15-16w. Αλλά πάλι, ξεκίνησα για 22¤, πήγα στα 26¤, τώρα πάει 35¤. Και το πρόβλημά μου δεν είναι τα 5-10¤ παραπάνω. Όταν ξεκίνησα όμως το προτζεκτ υπολόγισα περίπου 220-250¤. Τώρα έχω φτάσει στα 340¤ και δεν ξέρω ακόμα τιμή για το έπιπλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτό σου είπα ότι ανεβαίνει το μπατζετ. Και σίγουρα δεν είναι τα 5-10 ευρώ, αλλά αν βάλεις 5-10 ευρώ παραπάνω για το κάθε ένα κομμάτι του ενυδρείου, πάει τον έχασες τον έλεγχο!!!
Πάντως έγω όταν κάνω υπολογισμούς βάζω στο τέλος και ένα 10% καπέλο-απρόβλεπτα!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορει να γυριζουν 900 λιτρα αλλα το μανομετρικο τους θα αλλαξει πολυ στο τελος την πραγματικη ροη σε σχεση με τη 1002
|
||||
|
||||
![]()
Μα δεν υπάρχει θέμα μανομετρικού. Οι αντλίες απλά θα βγάζουν το νερό έξω από το φίλτρο. Θα το αντλούν σχεδόν από την επιφάνεια και θα το βγάζουν έξω από το φίλτρο ξανά σχεδόν στην επιφάνεια!!
|
|||
|
|||
![]()
Ούτως ή άλλως νομίζω θα βάλω μόνο μια αντλία μέσα. Σκέφτομαι να πάρω και έναν κινέζο για περίπτωση ανάγκης..
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι να μη τοποθετειται κοντα στην επιφανεια η αντλια για να μη μεινει εκτος νερου σε περιπτωση εξατμισης κλπ
Mε την 600αρα και τοποθετημενη στη μεση θα ειναι ΟΚ πιστευω, οπως ειπα πιο πανω
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα το κάνω κοινωνικό τελικά (το χρυσοψαράδικο) | Τηλέμαχος | Ζωοτόκα | 73 | 11-12-10 10:33 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |
20λιτρο τι επιλογές έχω? | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 10-07-10 17:54 |
Νέο ενυδρείο - επιλογές - βοήθεια! | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-08-08 23:04 |
Επιλογές φόντου | Celda | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 16-12-05 20:59 |