|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ.
![]() Καλό θα ήταν να αρχίσεις με γκάπυ. Πιστεύω τα γκάπυ είναι ότι πρέπει για αρχάριους,διότι είναι και φθηνά ψάρια,που μπορείς να ξεκινίσεις φθηνά χωρίς να ανεβάζεις τον προϋπολογισμό στα ύψη αλλά και σε (χτύπα ξύλο ![]() Αυτά για αρχή διότι αν πιάσουν οι γέννες όχι θα αγοράζεις...θα πουλάς και θα χαρίζεις!!! ![]() Και εγώ έτσι άρχισα και έμαθα πάραπολλα! Βάλε καμια ανουμπία που είναι εύκολο αλλά και εσθητικά ωραίο φυτό. Τώρα για γαρίδα ότι θέλεις και σου αρέσει! Εγώ θα πρότεινα amano,red cherry που είναι φθηνές και μπορεί να σου δώσει και κανένας από το φόρουμ ![]() Καλή αρχή σου εύχομαι και επλίζω να μην σε κούρασα |
|
||||
|
||||
![]()
Καλος ηρθες Γιαννη...
Και καλη συνεχεια!!!
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για το καλώς όρισμα!!
Γνωρίζω ότι τα πρώτα ψάρια για αρχάριους σαν κι εμένα είναι τα χρυσόψαρα, bettas, platies, gubbies, αλλά έχω αρκετή υπομονή για να μην ρίξω τα ψάρια γρήγορα στην αρένα. Η λίστα που σας προανέφερα είναι ψάρια που μου αρέσουν...... ![]() Είναι πολύ υψηλό το ρίσκο να δοκιμάσω? Για φυτά τι προτείνετε? Πρέπει να ταιριάζουν με τα ψαράκια μου έτσι δεν είναι? Αρκετά από τα ψαράκια που σας έχω αναφέρει θέλουν χαμηλό φως, για αυτό σκέφτομαι φυτά επιφανείας για σκιερές "οάσεις". Κάθε συμβουλή σας και πρόταση σοφή και δεκτή..... Θα ήθελα 2 είδη σμηνόψαρα, 1 ζευγάρι ψαράκια που να μην δημιουργόύν στρες στα σμηνόψαρα, 3-4 corydoras (panda) για το βυθό και γαριδούλες.... Είναι πολλά για τα λίτρα μου????? Ευχαριστώ πολύ πολύ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες φιλε!εγω θα σου προτεινα να βαλεις 1 ειδος σμηνοψαρου σε ενα καλο αριθμο για να χαρεις και το κοπαδιασμα τους,επεισης μπορεις να βαλεις και μερικα βυθοψαρα οπως corys απλα να παρεις και ψιλοκοκο χαλικακι για να μην εχουν προβλημα με τα μουστακια τους.υποστρομα δεν ειναι αναγκη να βαλεις,ειναι αναλογα με τα φυτα που θα βαλεις μεσα.τα φυτα δεν τα βαζουμε με τα γλαστρακια τους!απλα να ξερεις οτι σε καποια ψαρια που ανεφερες αρεσει νερο με χαμηλο ph και πρεπει να σκεφτεις αν θες να μπεις στη διαδηκασια να χαμηλωνεις το ph του νερου σου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
70λιτρο | ραφαηλ10 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 15-07-10 17:41 |
Νέο ενυδρείο - Νέο μέλος | aggelospgr2010 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 13-01-10 08:31 |
Νέο 70λιτρο | DIMITRIS72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 17-02-09 09:14 |
Νεο μέλος, νέο ενυδρείο γλυκού νερού. | andreasp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 15-02-07 10:38 |
Νέο μέλος | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-01-06 15:06 |