|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Απο που ακριβώς; Color Balance? Δεν βγαίνει ωραίο αποτελεσμα μόνο απο εκεί... Ακολουθεί σειρά φωτογραφιων με διαφορες ισσοροπίες λευκου. |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω με ενα 50% εισαι μια χαρα,οταν ειχε γινει το δικο μου ετσι απο φρεσκα ξυλα,μετα την αλλαγη ηταν τζαμι για καμια μερα...ε,σ'αυτη την μερα,φωτογραφησε το!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω χρησιμοποιώ άνθρακα, και απορροφά μεγάλο ποσοστό της κιτρινίλας..
Αλλα απ' όσο ξέρω δεν κάνει για φυτεμένα..
|
|||
|
|||
![]()
Εγω χρησιμοποιω ενα απλουστερο προγραμμα το Photo Filtre 6.2.6 (και γινεται ευκολα απο το μενου > color balance και μενου > hue/saturation. Νομιζω το προγραμμα αυτο ειναι (ακομα) δωρεαν
|
|
|||
|
|||
![]()
Tsoum τί ειναι το τσαί ?
![]() Επίσης, τίποτε, θα περιμένεις, και με τον καιρό θα φύγει με τις αλλαγές! Τα ίδια είχα κι εγώ. |
|
||||
|
||||
![]()
για ποσο καιρο βγαζουν κιτρινιλα τα ξυλα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ, θα βγάζουν για μήνες 4-5-6...(η προσωπική μου εμπειρία είναι για οσους γράφω... )
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται και απο το είδος των ξύλων. Τα bogwood λόγω του οτι είναι (θεωρητικά τουλάχιστον) απο βαλτώδης περιοχες και είναι και πολύ συμπαγή ξύλα, βγάζουν για πολύ καιρο, πολλη μαυρίλα. Εγώ μόνο αυτού του είδους ξύλα είχα και δεν ξέρω να σου πω για άλλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tsoum κανε μια φωτογράφιση μετά από αλλαγή νερού... αν είναι άλλαξε λίγο περισσότερο νερό απότι συνηθίζεις... ή βγάλε για λίγες μέρες κάποια ξύλα και κάνε 2 αλλαγές νερού... μετά μπλούν μέσα τα ξύλα και φωτο!
|
||||
|
||||
![]()
Στις τελευταίες 2 φωτό φαίνεται μια χαρά.Εξαρτάται βέβαια τι αποτέλεσμα θέλεις να εχεις.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειπα και εγω τι μαυριλα θα δω.
Μια χαρα φαινονται. Δεν ειναι πολυ σκουρο το νερο. Με Incadesent καλα φανηκαν. Εδω να δω τι θα εκανες. Το νερο της αλλαγης θα σου δειξω μονο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
? Μηπως είνα το νερό μεσα απο το φίλτρο αυτό το πράγμα;
![]() Βασικά πιστευω πως η κοκκινίλα βγαίνει απο τον συνδυασμό 4 πραγμάτων: 2 ροζ λάμπες (grolux) + μια κιτρινη (dennerle plant special) - καμια λευκη λάμπα κοκκινες πέτρες λάβας σκούρο νερό Μαυρο Χαλίκι/φοντο Απο ποιο ενυδρείο είναι αυτο το νερό και γιατί είναι καταμαυρο; Τι βάζεις μέσα; |
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά το χρώμα το θέλω γιατί εντος ολίγου καιρο, αφου το κάνω μια παρουσίαση, θα ξυλοθούν τα φυτά, και θα μπουνε αρκετες πετρες 2-3 εχινοδροι, για να γίνει βιοτοπικο rio claro, για τα ανκιστρακια μου (ancistrus claro - lda 08 ) για τα οποία ακυρώνω και το 200αρι αφρικάνικο.
![]() Λοιπόν, με την σειρά που είναι Daylight Cloudy Fluo 1 (white fluo light) Fluo 2 (natural fluo light) Fluo 3 (day white fluo light) Incadesent Auto |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω οτι είναι πάρα πολύ ωραίο το τελικό αποτέλεσμα.
Προσωπικά μου αρέσει πολύ ![]() ![]() ![]() ![]() Αλλαγές νερού εγώ δεν θα έκανα πάνω απο 30%.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για σφαλιάρες και βάλε.. | V.Stratos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-02-10 01:04 |
Φωτογραφία | Χαραμάδας | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 01-12-08 00:25 |
Φωτογραφία... | Filippos | Malawi | 13 | 29-10-05 22:25 |
Φωτογραφία | giannis1976 | Greek Aquarist's Boards | 3 | 05-03-05 20:04 |