|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει και ένα 6,86. Πόσο καιρό κρατάει το διάλυμα; Εγώ έχω δεί να το έχουν έξω απο το ψυγείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω το εχω εξω απο το ψυγειο στο ντουλαπι του ενυδρειου αλλα το αγορασα σαν Διαλυμα και εχει ημ ληξης 06/11
|
|
|||
|
|||
![]()
από τα εργαστηριακά καλιμπραρίσματα ήξερα για 4.01 και για 7.01 όταν πρόκειται για μέτρηση όξινης περιοχής... το 6.86 μου ακούγεται περίεργο, αλλά θα μου πεις είναι κινέζικο
οι περισσότεροι κατασκευαστές buffers προτείνουν την παραμονή στο ψυγείο και εκεί θα πρέπει να παραμένει, καλά κλεισμένο, όσο το δυνατόν προστατευμένο από φως και πριν τη χρήση του να το ανακινείς καλά το πόσο καιρό κρατάει, εξαρτάται από την εταιρεία |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρεις απο πού μπορώ να προμηθευτώ έτοιμα υγρά;
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ειχα αγορασει απο αγγελια μαζι με τον κοντρολλερ
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιπασμα σε σκόνη | j.p. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-09-10 16:12 |
Καλιμπράρισμα ORP ηλεκτροδίου | info@crushers.gr | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 09-12-08 14:15 |
Καλιμπράρισμα-Ρύθμιση Aqualight Ph Controller | Zorba_The_Freak | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-07-08 19:25 |
Καλιμπράρισμα sms-νέο ηλεκτρόδιο | nekcharis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 03-12-06 20:09 |
Πρόβλημα με καλιμπράρισμα | thediscusman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 09-12-03 11:04 |