|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φανταστικο δωσε και αλλες φωτο-μην το χαιρεσαι και μονος-!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
καλη αρχη στο νεο σου reef φιλε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή είχα την χαρά να το δω από κοντά το ενυδρείο απλά τα σπάει!Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!Δώσε περισσότερες φώτο στον λαό!
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα φιλε μου κ καλη χρονια!!!ενταξει,τωρα τι να πω εγω;;;!!!το μονο που ζηταω ειναι μια μικρη γωνιτσα στο σπιτι σου να χαζευω αυτο το απιστευτο ενυδρειο που εφτιαξες!!!μπραβο σου!!
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφο. Ενα πανέμορφο ενυδρείο.Μια πανδαισία χρωμάτων.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφο! Να κανω μια ερωτηση; Με το skimmer σου εισαι οκ; Γιατι θα βαλω το ιδιο σε 180 λιτρα και καποιοι μου ειπαν οτι μπορει να μην με καληπτει;
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου αλλα αν εχεις το σκιμμερ το 300 που γραφεις θα σου προτεινα να πας σε κατι μεγαλυτερο.εγω στο 180 αρι που το εχω δεν με καλυπτει πληρως.φαντασου στα 500 λιτρα τα δικα σου με περισσοτερα ψαρια και κοραλλια.ξανασκεψου το.αληθεια γιατι καποια ψαρια σου δεν ζουν;;.keep reefing
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ti ειναι αυτο? λες και ειμαι στον βυθο καποιου τροπικου μερους..
απλα εκλπηκτικο.. πιστευω τα 6000 που εδωσες τωρα να τα ευχαριστιεσαι... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Αστερίας σε reef ενυδρείο ?? | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 04-05-07 17:30 |
Enzo reef ενυδρείο | enzo | Reef | 11 | 09-12-06 01:36 |
Reef Ενυδρείο | ninikos58 | Reef | 52 | 28-12-05 08:43 |
Reef ενυδρείο για τρελοαφρικάνο | Discos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 36 | 03-12-03 16:29 |