|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιασαν άλγη η πέτρες; Δεν ξέρω αν ταϊριάζει στο ενυδρείο σου, αλλα απο τις φωτογραφίες σιγουρα δεν μπορεί να το κρίνει κάποιος αυτό. Ισως να θες κανεναν οτόκυκλο. (λεω οτόκυκλο γιατι ανκιστρους, δεν ταιρίζει εκεί μέσα (πάλι άποψή μου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
thx Γιαννη
Φιλε Τσουμμμμμμ η πρασινη αλγη ειναι οτι καλητερο η ΒΒΑ που εχω λιγο ειναι μπελας η green spot με αφησε οταν αρχησα τα λιπασματα (φωσφορικα) Οτο εχω 5 ατομα |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη την πράσινη άλγη πάνω στους βράχους μην διανοηθείς να την πειράξεις... με την bba κατάφερες τπτ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτη η αλγη θα φυγει οταν οριμασει το ενυδρειο ![]() με την ΒΒΑ ειμαι πολυ καλα και μαλλον το παρακανω γιατι πρεπει να ψαξεις για να την βρεις.... τωρα κανω μια δοκιμη excel 5φορες παραπανω δωση για 10 μερες |
|
||||
|
||||
![]()
Να μια φωτο που τραβηξα μολις πριν απο 5λεπτα και θελω να την μοιραστω μαζι σας
. ![]() . |
|
|||
|
|||
![]()
Ουάου, υπέροχη, τυχερές γαρίδες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προσεξε τις δοσεις excel για τις red cherry μολις οριμασει θα γινει τελειο
|
||||
|
||||
![]()
το εκανα για 7μερες οι ρεντ cherry δεν καταλαβαν τπτ αλλα η marsilea kai η riccia κιτρινισαν λιγο και το σταματησα....
Τωρα η ΒΒΑ εχει παρει λιγο τα πανω της γιατι εκανα αυτο που λεγαμε στην συναντηση εβαλα 160w 10ωρες την μερα και τα αλλα 80w ( 0 ωρες προς το παρων) και ισως απο τον φωτισμο πηρε φορα η αγαπημενη μου αλγη..... σημερα με την αλλαγη νερου εβαλα και 60μλ οξυζενε (για αυτο εχω και ΤΟΣΟ Pearling) |
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα update;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α οτο είναι; Νόμιζα ήταν SAE.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |