|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ντε καλή αρχή, καλή υπομονή, καλό και καθαρό μυαλό, και σε παρακολουθούμε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χεχε κοντευω να τελειωσω. μου εμεινε το καπακι και τρια ξυλα για ντυσιμο της βασης
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το καπάκι με ενδιαφέρει πολύ... δείξε πως το φτιάχνεις...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα εδω ειναι που θα χρειαστω τη συνδρομη του κοινου. εχω 2 σχεδια στο μυαλο μου. το ενα ειναι με κανονικα ντουι ολα μεσα στο καπακι και καποιο πλεξι η τζαμι ψιλο σαν καλυμμα για τα ηλεκτρολογικα. το δευτερο ειναι με στεγανα ακροφυσια, μπαλαστ εξω απο το νερο και αναμεσα στις 2 λαμπες 2-4 ανεμιστηρακια. η ερωτηση ειναι : σε γλυκου νερου ενυδρειο ειναι απαραιτητα τα ανεμιστηρακια? θα προτιμουσα να μη βαλω καθολου. απο την αλλη αν το κανω χωρις και χρειαστω τελικα θα αναγκαστω να παρω απο αυτα με το μανταλακι με αποτελεσμα να μενει ανοιχτο το καπακι και να με στραβωνουν τα φωτα απο το ενυδρειο οποτε το κοιταω. εσεις τι λετε?
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαρια θα βαλεις? (ολα, οχι μονο το κυριο ειδος)
|
||||
|
||||
![]()
Και να ξέρεις φίλε iron, ότι τώρα σου μιλάει ο βασιλιάς των καπακιών με ανεμιστηράκια........... ακόμη τον περιμένω να κατέβει στα Χανιά για διακοπές μετά κατασκευής καπακιού με ανεμιστηράκια..........
![]() ![]() ![]() Ε, Σπύρο, μην κατέβεις τώρα........... έχω γυρίσει Αθήνα ρε......... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλα σφαξε ενα κοπαδι αν ερθω μαζι με τον FAN. ![]() Τι θα τα κανεις εσυ μωρε τα ανεμιστηρακια στους δισκους? Να τους κανουν αερα στα ..... πτερυγια?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως μπορω να ριξω την GH | Panagosr | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 23-06-09 18:09 |
πως να ριξω το ph? | meas3467 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 12-03-09 15:06 |
δουλεια δεν ειχα | GP250381 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 19-11-06 12:07 |