|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι μετα απο αλλαγη νερου με A/O ο Delta αν δεν κανω λαθος μου ειπε οτι αργει το PH να παρει τις νεες τιμες του.
Τωρα τι να σου πω χθες εκανα ξανα αλλαγη νερου και εχω Gh10 KH6 PH6,65(το κραταω εκει με co2 αλλιως θα επερνε δρομο προς τα πανω) αν λες για τις παλιες μετρησεις GH15 Kh12 PH 6,5 ηταν εκει με τρελο Co2 και μετουσα το ΡΗ με τεστ και με κοντρολλερ |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΑΑ έτσι εξηγέιται.. Θα σου έλεγα αμέσως μετά, οτι στο ενυδρείο σου υπάρχει buffer, οποτε οι μετρήσεις σου θα πάιζουν πάνω κάτω αρκετό καιρό μέχρι να φύγει ο buffer.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο Γιαννη.Πολλα μπραβο.
|
||||
|
||||
![]()
Επιασαν άλγη η πέτρες; Δεν ξέρω αν ταϊριάζει στο ενυδρείο σου, αλλα απο τις φωτογραφίες σιγουρα δεν μπορεί να το κρίνει κάποιος αυτό. Ισως να θες κανεναν οτόκυκλο. (λεω οτόκυκλο γιατι ανκιστρους, δεν ταιρίζει εκεί μέσα (πάλι άποψή μου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
thx Γιαννη
Φιλε Τσουμμμμμμ η πρασινη αλγη ειναι οτι καλητερο η ΒΒΑ που εχω λιγο ειναι μπελας η green spot με αφησε οταν αρχησα τα λιπασματα (φωσφορικα) Οτο εχω 5 ατομα |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη την πράσινη άλγη πάνω στους βράχους μην διανοηθείς να την πειράξεις... με την bba κατάφερες τπτ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτη η αλγη θα φυγει οταν οριμασει το ενυδρειο ![]() με την ΒΒΑ ειμαι πολυ καλα και μαλλον το παρακανω γιατι πρεπει να ψαξεις για να την βρεις.... τωρα κανω μια δοκιμη excel 5φορες παραπανω δωση για 10 μερες |
|
||||
|
||||
![]()
Α οτο είναι; Νόμιζα ήταν SAE.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |