|
|
|||
|
|||
![]()
αντιχλωριο εβαλα αλλα δεν ηξερα οτι επρεπε να ειναι στην ιδια θερμοκρασια
|
|
||||
|
||||
![]()
δες πως θα παει αλλα βαλε αγγελια για μπολι για να εχουμε σαν βαση οτι το φιλτρο ειναι οκ.
αλλιως αν δεν θελεις μπολι (που ειναι τζαμπα) θα πρεπει να αγορασεις τεστ Nh3/Nh4 - No2 No3 που θελεις κανα 50ρικο για να δεις σε τι κατασταση ειναι το νερο σου. Φυσικα καλο ειναι να τα παρεις οπως και να εχει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν ναι πως το καταλαβαινουμε αυτο??? |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τις μετρησεις μας
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
3-4 ώρες μετά το μπόλιασμα, κάνεις μετρήσεις. αν δεν έχει πιάσει το μπόλι, μια μικρή αλλαγή νερπύ και ξαναβάζεις μπόλι.. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω αμφιβολιες για το δικο μου εχω μπολιασει και καμια φοραω τσιμπαει λιγο η αμμωνια και επειδη ειμαι αρχαριος και εγω δεν ξερω αν φταει αυτο..ειχα κανει και την βλακεια και δεν το εριξα κατευθειαν στον φιλτρο αλλα στο νερο
|
|
|||
|
|||
![]()
Το μπόλι πρέπει να μπει σωστά και γρήγορα: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32934
αλλά σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να σιγουρευτούμε ότι "έπιασε", κάνοντας μετρήσεις. Αν οι τιμές δεν είναι ΟΚ, τότε επαναλαμβάνουμε το μπόλιασμα και καλύτερα κατευθείαν στο φίλτρο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=26
πανω αριστερα new thread γραφεις τιτλο πχ ζηταω μπολι Θεσ/νικη στο θεμα αμα θελεις γραφεις σε πια περιοχη περιπου εισαι για να σου απαντησουν οι κοντινοι σου και βλεπεις |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια, εισαι θησαυρος ευχαριστω πολυ πολυ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | eimaste aR21rwstoi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 230 | 18-01-11 20:44 |
μετα τον πανικο οι επομενες μετρησεις | sefis | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-02-10 14:06 |
Μετα τον πρώτο Πανικο! | Tannis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 17-12-09 11:18 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-04-07 15:47 |