|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείται ότι αν το έχουν θα το πάρω από εκεί γιατί βλέπω ότι τα παιδιά βοηθάνε και καλό είναι να τους βοηθάμε κι εμείς..
Το 50*50 μου είναι αρκετό, θα φαγωθεί λίγο από πάνω και σχεδόν θα κοπεί στη μέση αλλά νομίζω ότι θα καταλήξω στο medium γιατί απ'ότι βλέπω οι γνώμες για το πάχος διαφέρουν.. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και το θέμα της αντλίας του φίλτρου σου το έκλεισες, επέτρεψέ μου να σου πω ότι για το φίλτρο πρέπει να σε αποσχολεί μόνο η ροή της αντλίας και όχι το μανομετρικό της, μιας και η αντλία απλά θα βγάζει το νερό έχω από το φίλτρο αμβούργου, δεν θα έχει να καλύψει υψομετρική διαφορά!!
Θα σε απασχολούσε το μανομετρικό αν την έβαζες στον πάτο του ενυδρείου (οπότε θα έπρεπε να είναι ικανή να "σπρώξει" το νερό έως την επιφάνεια), αλλά δεν έχεις λόγο να το κάνεις αυτό!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θανάση κάπως έτσι το κατάλαβα από αυτά που μου είπαν τα παιδιά, οπότε, για περίπου 145 λίτρα νερό τα 600lt/h είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι, σωστά?
Αν τα παραπάνω ισχύουν η eheim 1001 θα είναι η αντλία μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία από χρυσόψαρα ξέρω ότι λόγω μεγέθους είναι γενικά "βρώμικα" ψάρια και όπως σου είπε και πιο πάνω ο delta66, η 600αρα είναι οριακή αλλά μάλλον θα σε καλύψει. Εγώ στην θέση σου θα έψανχα για λίγο πιο μεγάλη αντλία χωρίς όμως να με απασχολεί το μανομετρικό της. Μόνο και μόνο για να έχω το κεφάλι μου ύσηχο!!
|
|||
|
|||
![]()
Να σου πω, έχεις απόλυτο δίκιο..
Σκεφτόμουνα να μείνω σε αυτήν αφού με κάλυπτε έστω και ορικά, γιατί ήδη έχω φύγει αρκετά εκτός μπατζετ αλλά τι να κάνουμε... Είπα να κάνω ότι καλύτερο και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ.. Θα πάω στην 1002 λοιπόν που γυρίζει 1000lt/h.. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν κοιτάς και προς Κίνα μεριά για φτηνές αντλίες? Έχει γίνει μεγάλη κουβέντα στο φόρουμ (με θερμούς υποστηρικτές εκατέρωθεν
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Για το έπιπλο που λες έτσι έμαθα κι εγώ σήμερα.. Μάλλον θα είναι αποκλειστικά ξύλο, βρήκα ήδη και άνθρωπο του έδωσα διαστάσεις και περιμένω να μου πει τιμή. Παράθεση:
Οπότε όπως πολύ σωστά είπες κι εσύ, καλύτερα ο εξοπλισμός να με βοηθάει να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. |
|
||||
|
||||
![]()
η eheim 1001 αναμενεται (υπολογιζω τις απωλειες γυρω στα 25εκ) να σου βγαζει περιπου 500λ/h πραγματικα. Ισως οχι αρκετα. Το επομενο μοντελο (1002) υπολογιζω περι τα 15-20 εκ απωλειες και πραγματικη ροη γυρω στα 900λ/h.
Επισης το επιπλο μπορει να ειναι καλιστα μονο απο ξυλο. Η κατασκευη ειναι αρκετα ελαφρια για να την υποστηριξει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα το κάνω κοινωνικό τελικά (το χρυσοψαράδικο) | Τηλέμαχος | Ζωοτόκα | 73 | 11-12-10 10:33 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |
20λιτρο τι επιλογές έχω? | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 10-07-10 17:54 |
Νέο ενυδρείο - επιλογές - βοήθεια! | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-08-08 23:04 |
Επιλογές φόντου | Celda | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 16-12-05 20:59 |