|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tα Peacock bass ειναι η μεγαλη μου αδυναμια !! Γουσταρω τρελλα ! με το καλο να τα βρεις Θαναση.
Τον L 190 δεν θα τον χαψουν αν μεγαλωσουν αργοτερα; Ξερω οτι οι Panaque ειναι σκληροι σαν προκες που λενε και οι Αγγλοι (hard as nails) αλλα τα Peacock δεν αστειευονται και ο,τι χωραει στο στομα τους κινδυνευει. Ρωταω για να μαθαινω κι εγω οταν ερθει η ωρα μου.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Του τα εχω πει του Θαναση για αυτη τη συγκατοικηση αλλα ειναι ξεροκεφαλο πλασμα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Γνωριζω οτι τα εχεις καψουρα και θελω να τα δεις Live! ![]() Σε ευχαριστω ΠΟΛΥ παντως που μου μετεδωσες αυτην την καψουρα πριν πολυ καιρο.... ![]() Δεν θελουμε πολυ διακοσμηση στο ενυδρειο, θελουμε ανοιχτο χωρο και απλωτες απο τα ψαρια μολις μεγαλωσουν. ![]() Μεχρι και την μεγαλη ριζα που πηρε απο μενα ο Θανασης και εβαλε, εγω του ειπα οτι διαφωνω γιατι θα του κλεισει το μισο ενυδρειο....βεβαια μεχρι την ενηλικιωση των ψαριων....εχει να περασει ο φιλος μου ο Θανασης τα πανδυνα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Εφτιαξα την μηχανη πριν λιγες μερες, και εχω μεσον τωρα. Κατσε να περασει ο διαγωνισμος και μολις βρω χρονο θα περασω για φωτογραφιση. ![]() Θαναση συγνωμη για το spam, το σταματαμε εδω και συνεχιζουμε με το θεμα σου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη και απο μενα Θαναση, ξερω οτι εχεις μεγαλη καρδια και μας συγχωρεις ομως!
![]() Και να μην ηθελα εγω να πω, ο Θανασης ειναι μαρτυριαρης....ποιος νομιζεις αλλωστε τον εψησε για αυτο το project?!..... ![]() ![]() Θαναση μη μασας...και να μην τα βρεις σε μαγαζι....ετσι οπως παμε θα εχουμε αυγα σε λιγο...(σε μεγεθος στρουθοκαμηλου μαλλων)... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειραζει παιδια μιληστε, μια παρεα ειμαστε, εδω...
οσο για το λινκ με τον βιοτοπο τους, σε ευχαριστω!!! ειχα δει λιγες φωτο και βιντεακια και απο εκει εστησα λιγο ξυλο λιγες πετρες, και φυτακια... το ξυλο αν και μεγαλο ειναι ομορφο και επιβλητικο και ακομα ειναι πολυ νωρις για να μην χωρανε τα ψαρακια... ![]() ![]() ![]() ![]() τωρα με τα L 190 θα εχω προβλημα ρε παιδια??? εγω τα σκεφτηκα επιδη μου αρεσουν και σαν μεγεθος γινονται 35 εκατ. Κωστα μου ειπες οτι εσενα ειναι κοντα στα 20 , και οτι λογικα δεν θα εχω προβλημα... τι αλλο θα προτεινατε να βαλω για τον βυθο?? τωρα που βρηκα κι αλλον κολλημενο ( raven ) πες τα ολα.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με βάλατε σε περιέργια για το cichla ocellaris a.k.a. Peacock Bass ... και έτσι βρήκα και διάβασα αυτό
http://aqualandpetsplus.com/Cichlid,%20Ocellaris.htm καλά τα μωρά πως τρώνε έτσι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ριξε αν θελεις μια ματια: http://www.monsterfishkeepers.com/fo...ad.php?t=50367 Ενα αρθρο απο τα 9 ειδη που ανακαληφθηκαν τελευταια και σχετικα προσφατα: http://www.pfeil-verlag.de/04biol/pdf/ief17_4_01.pdf |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! μετα απο πολυ καιρο επιτελους ηρθαν τα πρωτα ψαρακια και το ενυδρειο θα αποκτησει ζωη...
μικρη ζωη για αρχη αλλα θα την μεγαλωσω. :toohappy: :toohappy: 4 πανεμορφα μικρα κανουν τωρα προσαρμογη :clap: :clap: :dance1: :dance1: ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλως τα δεχτηκες θαναση!!!αντε βουτατα μεσα
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1000 λιτρα αμερικης | libee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 35 | 28-04-11 19:34 |
αλλαγη φοντου ενυδρειου 1000 λιτρα | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 08-01-11 21:04 |
Στα σκαρια για 1000+λιτρα | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 23-05-08 23:31 |
κεντρικη αμερικη | Giwrgos23 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 17-04-06 00:56 |