|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλή αρχή μιμη
![]() ![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
υποθετω οτι θα ειναι ανοιχτο απο πανω...καθως μαλλον θα θελεις πατεντα για να εχεις και σκιμερ και καπακι. συνηθως τα κλειστα ειναι εργοστασιακο πακετο.
αν ειναι ετσι λοιπον θα εχεις εξατμιση εντονη και θα πρεπει να την αναπληρωνεις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ . σου το λεω γιανα εχεις κατα νου οτι σε αυτα τα λιτρα δε θα μπορεις να λειψεις ουτε 2-3 μερες απο το σπιτι αν δεν εχεις καποιον δικο σου να αναπληρωνει ή αν δε παρεις αυτοματη αναπληρωση. οταν ειχα το 60λιτρο ριφ..αυτη ηταν και η μεγαλυτερη δυσκολια που αντιμετωπισα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ΖΒ αμα τον παραγκηλω απο μεγαζι αθηνας (αν δε βρω απο χομπιστα) που θα ξερω αν ειναι καλος και πορωδες?ο φωτισμος μου δηλαδη δεν κανει? σ ευχαριστω για τις απαντησεις ![]() Παράθεση:
αμα το εχω ανοιχτο,αναπληρωνω λιγο καθε μερα και ΑΜΑ καποτε φυγω να βαλω το καπακι? ή αν κανω καμια πατεντα και βαλω στο καπακι αλλες 2 18αρες ή εστω μια? επειδη εχω ενα 60 λιτρο που δεν εχω τι να το κανω ειπα να το κανω nano reef με κανα ζευγαρακι κλουν και κοραλια.δεν εχω περιθοριο για μεγαλυτερο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα και το δικο μου φωτιστικο για τα λιτρα σου ειναι μια χαρα. απλα θα πρεπει να βρεις μια λυση για την αναπληρωση.
|
||||
|
||||
![]()
οκ θα παρω αο αφου ειναι πολυ χρησιμη και απαρσιτητη για κοραλια.
σκεφτομουν να παραγγειλω απο waterinn που τα στελνουν με καραβι και τα μεταφορικα δεν αλλαζουν κατα πολυ(10 ευρω ή λιγο παραπανω λογο βαρους) με κουριερ θα ναι πανακριβα σιγουρα. και μια πατεντα που σκεφτηκα..θα μπορουσα να εχω το φωτιστικο σου και να βαλω ενα κομματι πλαστικο(διαφανη ενοειται) στην επιφανεια του ενυδρειου που ειναι ανοιχτο? ετσι θα περναει το περισσοτερο φως καιδε θα εχω εξατμιση παρα ελαχιστη. γινεται κατι τετοιο? |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αρκει να το καθαριζεις συχνα απο τα αλατα και τη σκονη...και γνωριζοντας πως ενα μερος του φωτος θα "χανεται"..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 12-01-11 στις 00:57 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και κατι ακομα..πιστευεις θα αντεξει ο ΖΒ ταξιδι απο καραβι Αθηνα-μυτιλήνη? ή τσαμπα λεφτα? σ ευχαριστω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 12-01-11 στις 00:57 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψεις για νεο set up | Δημητρης89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 31-10-10 15:45 |
Σκεψεις για 300 φυτεμενο... | ραφαηλ10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 21-08-10 12:16 |
Σκεψεις για reef | mageiras293 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 56 | 31-05-09 23:04 |
σκεψεις για Tanganyika | steady | Tanganyika | 47 | 24-01-09 13:16 |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |