|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
o ΧΑΡΑΜΑΔΑΣ με τον ΧΑΡΗ τι ρωτας και εσυ τωρα......
------------------------- Ενα μπραβο και στον πετκουμουλους που αλλη μια φορα ηρθε με δωρακια αν και εγω δεν σε συμπαθω γιατι εχεις γινει παλιοχαρακτηρας......... αλλα πρεπει να λεμε και τα καλα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 09-01-11 στις 17:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αλλη μια συναντηση γεματη κοσμο σακουλες με κλαδεματα και οχι μονο,πολυ συζητηση,πολλα μωρα
![]() ενα μεγαλο ευχαριστω στον petcumulus που παντα μας τρελενει με τα δωρακια του!!!! Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή ζητήθηκε βάζω από το αρχείο που έχω κάποιες φωτογραφίες για να μάθουν οι καινούργιοι που έρχονται στις συναντήσεις τους παλιούς, μόνο που το αρχείο μου είναι φτωχό.
![]() Οι φωτογραφίες που έβαλα είναι παλιές γιατί οι σημερινές δεν βοηθούν καθόλου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.....δεξι ποδι,αριστερο ποδι ,....γραψε και τα φυτα που εχουν οι σακουλες...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αυτό με το δεξί πόδι και αριστερό πόδι... όλα τα λευτά....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στην τρίτη φωτογραφία ο Προκρούστης πρέπει να βρίσκει τρομερά ενδιαφέρουσα τη συζήτητηση...
|
||||
|
||||
![]()
Μου άρεσε που όταν μιλούσα με τη ζωντοχήρα (bokosta) μου είπε ότι ο κόσμος θα μαζευτεί γύρω στις 12.30. Έφτασα 12.25 και γινόταν του.....χαραμάδα το μαγκάλι από κόσμο. Πρόλαβα να κάνω κι εγώ το πλιάτσικο μου σε φυτά κι επιτέλους κατάφερα να μαζέψω ένα 5 x 5 σε γρασιδάκια. Ελπίζω σύντομα να το κάνω κανονικό γήπεδο και να μοιράσω κι εγώ με τη σειρά μου.
Πόσοι από εμάς έχουν σκυλιά; Μήπως να οργανώσουμε ένα ψαροκαφέ με τους κοπρίτες μας (και καθαρόαιμους) ; Να συνδιάσουμε 2 σε 1 |
|
||||
|
||||
![]()
Πες ποτε και που....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως είναι υπονοούμενο και πρέπει να διαμαρτυρηθώ; (δικα μου είναι και τα 2 πόδια της φωτο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε μποκωστα που εχεις κανει upload τις φωτο παταω πανω και μου βγαζει κατι κυριες.....
|
|
||||
|
||||
![]()
+10000
|
|
|||
|
|||
![]()
Ασε τις "κυρίες" ήσυχες, κλείσε το παράθυρο και ξανάνοιξε και δεν θα ξαναβγούν, σόρρυ, είπα να δοκιμάσω το Imagevenue, αλλά δεν...
Έχει κι άλλος το ίδιο πρόβλημα??? Θέλετε να τις ανεβάσω κάπου αλλού?? Πού??? Εδώ είναι καλύτερα?? http://img208.imageshack.us/gal.php?g=60616406.jpg |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οι φωτογραφίες πολύ καλές. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |