|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω δει νανοενυδρείο με 50 εύρο, αλλά είναι 5,5l. http://www.amazonios.gr/product_info.php?cPath=428_481&products_id=2883 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι θα βαλεις στα 5,5 λιτρα??? το φιλτρο η τον βραχο??? διαβασε εδω μεσα εχει τα παντα... ξεκινα με τα ψαρια που ενδιαφερεσαι...δες τι λιτρα θελουν...μετα βλεπεις ενυδρειο εξοπλισμο και μετα πας σε βραχουν και τα λοιπα που σου ειναι απαραιτητα... οτι λεω στο λεω εντελως φιλικα και ελπιζω μην παρεξηγηθω.. αλλα γνωμη μου ειναι πως πριν ενδιαφερθεις για να ενα ψαρι θαλασσινου πρεπει να διαβασεις για το ψαρι το θαλασσινο ενυδρειο και αφου με το καλο διαβασεις για αυτα και εχεις πιο συγκεκριμενες αποριες να ερθεις να ρωτησεις για να μπορεσουν να σε βοηθησουν τα παιδια καλυτερα |
|
||||
|
||||
![]()
Σε καμία περίπτωση δεν παρεξηγώ γιατί αλώστε ρώτησα για να μην κάνω καμία ανοησία.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν σχεδιαζεις να βαλεις θαλασσινο ψαρι σε 5,5 λιτρα (πχ nemo
![]() Το λιγοτερο 50 με 60 λιτρα μπορεις να βαλεις 2 και τιποτε αλλο. Αλλα και εκει εχει κοστος, γιατι θες κανα 6 με 8 κιλα ζωντανο βραχο ,αραγωνιτη καπου 10κιλα, ενα φιλτρο εσωτρικο η μικρο εξωτερικο, εναν κυκλοφοριτη, θερμοστατη, και ενα μικρο σκιμερ. (http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=2883 -> ευχομαι οι κλοουν στη φωτο ναναι πλαστικοι ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν με απασχολεί το οικονομικό αλλά ο χώρος . Πολύ διαθέσιμο χώρο δεν έχω όχι χρήμα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
emily κανε μου και εμενα ενα δωρο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Emily82 πίστεψε με αν αλλάξεις μέρος της διαρρύθμισης του σπιτιού σου θα βρεις χώρο που δεν το φανταζόσουν ότι υπήρχε. Για να σου δώσω να καταλάβεις εγώ έβαλα αρχικά ένα ενυδρείο 300 λίτρα στη κουζίνα γιατί δεν έβρισκα που αλλού θα χωρούσε. Πρόσφατα λοιπόν με κάτι αλλαγές και χωρίς να πετάξω τίποτα βρήκα χώρο Να!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ψαξε diy κατασκευή, για να εκμεταλευτής κάθε διαθέσιμο εκατοστό του χώρου σου. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο post 7. Ο φιλος εχει για 180 λιτρα , τωρα για 100 υπολογισε τον μισο βραχο - αραγωνιτη , 1 κυκλοφοριτη , λιγοτερο αλατι. Οποτε για 100 λιτρα , fish only , χωρης sump , καπου στο 250 με 300 το κωβο , εξαρταται τι μπορεις να βρεις και σε αγγελιες να σου ερθει πιο οικονομικα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμώνη+Nemo | vega | Reefsafe | 3 | 24-02-08 13:29 |