|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
300λιτρα φίλτο Tetra 1200Ex κυκλοφορητής 700λιτρα/ωρα εκεί έχω το διοξείδιο για διάχυση και κυκλοφορητης eihem 300λιτρα/ώρα για την uv λάμπα. έχω μέσα ξύλα και φυτά. Anubias barteri 5 ,valisneria spiralis 1 ματσάκι, echinodorus tropica 2 και μία ρίζα ντοματια. Λάμπες 2Χ54W Μια 10000κελβιν και μια daylight. 8 ώρες ανάβει η 10.000 ροζ και 6ωρες η daylight. Ψάρια 4 rummynose , 7 blackneon tetra, 4 corydoras 2 otociclus 2 σαλιγκάρια. Μήπως επείδή έχω άμμο για υπόστρωμα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια φώτο του Ενυδρείου
|
|
||||
|
||||
![]()
η αμμος δε τα ενοχλει...4 ατομα μονο σε αυτο το ειδος ειναι αρκετη δικαιολογια για να ειναι τα ψαρια φοβισμενα και μαλιστα σε νεο περιβαλλον. βλεπω και αρκετα εντονο φως και ελαχιστες κρυψωνες...
δεν ξερω αν τρεχει κατι αλλο αλλα και μονο τα παραπανω σε μενα κανουν τη συμπεριφορα τους να φαινεται αναμενομενη. προσθεσε μερικα ξυλα με πιο επιμηκυσμενα κλαδια......και μεγαλωσε το κοπαδι. αν τα υπολοιπα ειναι καλα θα ξεθαρρεψουν. τρωνε κανονικα?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν τρώνε. Πάντως όταν χαμηλώνει το φως επειδή έχω σύστημα ανατολής δύσης
αρχίζουν να κολυμπάνε. Το πρωί που είναι κλειστό το φώς βλέπω ότι επανερχεται και το χρώμα το κόκκινο κεφάλη. |
|
||||
|
||||
![]()
τσεκαρε αν θες και την θεμοκρασια
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαμήλωσε τη ροή του φίλτρου κ να χτυπάει η έξοδος σε άλλο σημείο να δεις αν κάνει κάποια διαφορά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεκροί ροδόστομοι | theodarras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 20-11-09 16:58 |
γκαπι-καρδινάλιοι-ροδόστομοι | puravlos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-07-07 00:27 |