|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το αναποδο πρεπει να κανεις νομιζω!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα ας κανω μια αρχη.... στο βυθο θα εχει
Panaque nigrolineatus ( L 190 ) ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
απο φυτα θα μπουν vallisneria Microsorium pteropus Sagittaria subulata Hydrocotyle leucocephala οχι πολλα, λιγα σκορπια... στον βυθο θα βαλω Panaque nigrolineatus ( L 190 )
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 08-01-11 στις 22:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η γνώμη μου είναι να μήν βάλεις κάτω μαύρο χαλίκι αλλά ψιλή άμμο για να έχεις πιό πολλές επιλογές στα ψάρια σε περιπτωση βιοτοπικού πχ δίσκους σκαλάρια γεωφάγους. Εκτός αν θέλεις να βάλεις κανέναν θηρευτή οπότε και θα σε βοηθήσει το μαύρο χαλίκι στο φώς.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() μακρυα...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αφου σκοπευεις να το κανεις νοτιοαμερικανικο, καλυτερα να αποφυγεις το M. pteropus. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() το χαλικι ειναι ψιλοκοκκο... οσο για το M. pteropus κριμα ειναι να το πεταξω τωρα, τα εχω παρει και τα κραταω σε κουβα με αντλια... ηθελα να βαλω ευκολα φυτακια ------------------------- πριν λιγο ηρθε το μαυρο χαλικακι και μπηκε στο ενυδρειο... ![]() ![]() το χρειαζοταν το μαυρο χαλικι... εγινε οπως το ηθελα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 09-01-11 στις 22:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πες τι θα βαλεις μεσα ρε αλητη....
![]() Ωραιο ειναι το dark look!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() θα βαλω L 190
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο δείχνει και έτσι το ενυδρείο Θανάση....
![]() ![]() πως και άλλαξες γνώμη? |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιος... μ'αρεσεις!
![]() Για να μπορεσω ομως να πω τι γνωμη μου, θα πρεπει να μου πεις τι σκεφτεσαι να κανεις. Προφανως πας για αμαζονιο, αλλα το προοριζεις για αυστηρα βιοτοπικο ή το φανταζεσαι καπως αλλιως; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1000 λιτρα αμερικης | libee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 35 | 28-04-11 19:34 |
αλλαγη φοντου ενυδρειου 1000 λιτρα | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 08-01-11 21:04 |
Στα σκαρια για 1000+λιτρα | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 23-05-08 23:31 |
κεντρικη αμερικη | Giwrgos23 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 17-04-06 00:56 |