|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα ξεκινά από το πώς βλέπει ο καθενας την πιθανη εγγραφή του στο σύλλογο και τί περιμένει από αυτόν. Η πλειοψηφία των χομπιστών αρκείται να γράφει στα φόρα και να παιρνει πληροφορίες και να ανταλάσει έτσι τις ιδέες. Αυτό ειναι και το μεγάλο μας προβλημα....το βόλεμα. Από την πλευρά του συλλόγου πάλι, ίσως να έπρεπε να ενταθούν κάποιες προσπάθειες για συσπείρωση των μελών πέραν των λίγων που ηταν τακτικοί στις συναντήσεις, με υπενθυμίσεις των συναντήσεων, διοργανώσεις περισσότερων διαλέξεων κλπ. Τα φόρα που έχει ο σύλλογος να διαφήμιζαν ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες του, οι αναρτήσεις νέες και παλαιότερες που τον αφορούν να ήταν πάντα παρόντες στην πρώτη σελίδα ασχέτως παλαιότητας ή νέων μηνυμάτων. Σαν υπομνήματα δηλαδή....Μου έτυχε να ψάχνω κάτι σχετικό με το σύλλογο πρόσφατα, και το θέμα "επι παντός επιστητού" ήταν για 3 ημέρες το πρώτο που έβλεπα. Ολα και όλοι βοηθάνε. Ακόμα και εμείς οι ίδιοι βοηθάμε με το να παρακινούμε τα μελη να προσχωρήσουν. Εγώ έγινα μέλος όταν διάβασα την πρώτη εμπειρία του Γιάννη Μ5.
|
|
||||
|
||||
![]()
cωραια μπορει καποιοσ να πει τι ωρα σημερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω να γινει κατι σημερα....
|
||||
|
||||
![]()
εγινε ευχαριστουμε για την ενημερωση
|
|
||||
|
||||
![]()
μακάρι να δω την ίδια διάθεση για βοήθεια και την ημέρα που θα πούμε ότι θα γίνει η μεγάλη μετακόμιση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν βρείτε χέρια να έρθουμε απο Θεσσαλονίκη να σας μετακομίσουμε όλα τα ενυδρεία στα βόρεια
![]() (bokosta μη ξεκινάς δεν μας έδωσαν ακόμη το οκ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ απλώς χρειάζομαι ενημέρωση μερικές μέρες πριν γίνει η μετακόμιση, και πολύ ευχαρίστως να βάλω κι εγώ ένα χεράκι........... ή έστω δύο.........
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αν.Μακ. και Θρακη, συναντήσεις | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 815 | 31-07-17 21:19 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |