|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μηπως πρεπει να ανοιξουμε ενα καινουριο ποστ κ να περασουμε κ αλλα μελη φωτογραφιες απο τα σκυλια μας κ αλλα ζωα τα οποια φιλοξενουμε σπιτια μας??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Πράγματι, όταν χάνεις ζώο, είναι, τουλάχιστον κατά την γνώμη μου, σα να χάνεις άνθρωπο για να μην πω ότι είναι και χειρότερα........ 14,5 ετών έφυγε λοιπόν ο δικός σου φίλος. Λυπάμαι ειλικρινά, και αντιλαμβάνομαι πλήρως πως νοιώθεις....... Παίδες, γι αυτό άλλωστε έβαλα τίτλο "Άλλα ζωντανά ΜΑΣ" για να βάζουμε διάφορες φωτογραφίες, όλοι μας. Όχι μόνο εγώ........ Ρίχτε φωτογραφίες να χαζεύουμε......... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To χανεις ζωο ειναι σκληρο (δεν εννοω τα ψαρια οχι οτι αυτα δεν ειναι , αλλα οχι τοσο οσο αλλα..) εννοω σκυλο-γατα αλλα τετοια που εχεις ποιο αμεση επαφη..
μιας και δεν ειχα ποτε μου δεν μου εχει συμβει και η αληθεια ειναι πως δεν ξερω πως θα αντιδρουσα η τι θα εκανα αν μου γινοταν κατι τετοιο.. ειναι περιεργο να εχεις ενα κουταβακι απο μια σταλιτσα εσυ να εισαι ας πουμε 15 και στα 30 σου μετα απο μια ζωη να το χανεις... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το πιο σοβαρό επιχείρημα όσων υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει Θεός, είναι ότι αν υπήρχε, δεν θα έδινε στον σκύλο λιγότερα χρόνια ζωής από τον άνθρωπο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγραψες...!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση Φυτά-Ζωντανά-PH-GH-KH-A/O | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 63 | 06-01-11 19:50 |
βάση για ζωντανό βράχο | sifnos | Θαλάσσια Βιολογία | 32 | 24-04-09 10:57 |
Πως προσθέτουμε ζωντανό βράχο εκ των υστέρων? | amorealex | Θαλάσσια Βιολογία | 10 | 24-01-09 19:16 |
Κερκίδες - βάσεις για ζωντανό βράχο??? | freediver | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 28-07-08 22:00 |