|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρέφω αύριο στην Θεσσαλονίκη από τις ολιγοήμερες διακοπές μου και θα είμαι και εγώ παρόν στην συνάντηση της Κυριακής με πολλά κλαδέματα.
Ψαρομούριδες μου λείψατε, και όσοι είναι να ρθείτε την Κυριακή και δεν δηλώσατε συμμετοχή, καλά είναι να δηλώσετε ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαραμάδας
red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek nikosm1 |
|
|||
|
|||
![]()
Πωπω, πάλι δεν θα έχουμε να κάτσουμε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω ο Κωμπόστας να θυμηθεί να πάρει τηλέφωνο να κλείσει για να μην είμαι πάλι στο διάδρομο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
συνήθως έχει χώρο δίπλα στους μπισκοτοπεριέκτες
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού ξεπεράσαμε ήδη τα 20 άτομα, θα κλείσω στην έξω πλευρά, να ανοίξουμε και κανένα πλαστικό, για να μην έχει πολύ κάπνα.
Σόρρυ ¶λεξ, δεν θα ξαναγίνει. Α ρε Κώτσο λεξοπλάστη, άκου "μπισκοτοπεριέκτες" ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταματα να τρως χοιρινα κοψιδια βραδιατικα να χωραμε!!
Ο Χαραμαδας μονο απο Μπαλλη τρωει και διατηρει την φορμα του!! |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι ο γνωστός χασογκόλης? Που έχει κοκορετσερί, σπληναντερί και κοψιδερί ετούτος?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μπραβο Κωστα!!! ![]() Σ`αυτο το καζανι θελουμε να βαλουμε τον Tsoum!! Θα χορτασει ολη η Χαριλαου και Πυλαια μαζι!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τελικά από τον Μπαλή βρεθήκαμε στον Τσαρούχα... μπορεί οι Αρειανοί να μην κατέχουν το τόπι, αλλά στην γαστριμαργία... ρισπέκτ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ισως ειμαι και εγω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |