|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
τελικα το πιο πανω λιπασμα κανει? (gold mix απο ebay)
το dry start μπορουμε να μην την κανουμε εφοσον δεν θελουμε χαλακι η πρεπει ετσι και αλλιως αφου θα φητεψουμε και εχουμε υποστρωμα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το Dry start ειναι μια τεχνικη για να φτιαξουμε ενα φυτεμενο ... δεν ειναι μονοδρομος ... απλα μια προταση!
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σε όλους
Θέλω να αρχίσω ένα ενυδρείο χαμηλών απαιτήσεων με φυτά και DIY CO2 και έχω μερικές απορίες.
Jimakos |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα σε ολους! καλο πασχα να εχουμε με υγεια και καλη επιστροφη σε οσους φυγουν!
Υπαρχει καπιος που να εχει φτιαξει τα λυπασματα και να εχι περισεμα ωστε να να αγορασω? η αν καποιος εχει γνωσεις γιατι εγω δεν το εχω πολυ με τα χημικα να μειραστουμε τα υλικα και την ποσοτητα που θα βγει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τσεκαρέ το |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα, θα ηθελε να κανω μια ερωτιση! σε emersed καλιεργια αν θελουμε να προσθεσουμε λυπασμα με το νερο που συμπληρωνουμε για να εχει υγρασια
πιο μπορουμε να χρισημοποιησουμε? διαβασα οτι και αμμωνια να εχει δεν πειραζει γιατι με το τελικο γεμισμα αν το επαναλαβουμε μερικες φορες θα φυγει! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συντήρηση ενυδρείου | Diabolist23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 25-06-12 08:03 |
Συντήρηση ενυδρείου μετά από γέννα | mmamatsis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 1 | 10-04-12 13:44 |
Πρόγραμμα λίπανσης - απορίες | drbig | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 24-01-11 00:15 |
Προετοιμασία ενός φυτεμένου!! | Neoklis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-11-08 14:49 |
Στρώσιμο Φυτεμένου Ενυδρείου | Μάριος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-11-06 17:43 |