|
|
|||
|
|||
![]()
Αφου πλακώθηκαν στο ξύλο προχτές, χτες καθόταν όλη την μέρα παρέα, και δεν εμφανιζόταν, σήμερα τους έκοψε ή λόρδα και βγήκαν σαν λιμασμένα να φάνε πρωινό. Εγώ όμως επειδή είχα τις ζοχάδες μου απο τα χθεσινά τερτίπια δεν τους έδωσα γάλα με κακάο όπως τους δίνω καθημερινά, μονο λίγο προχτεσινό φαί, ετσι για να μάθουν τα σκασμένα, να μου κάνουν ανω κάτω το ενυδρείο και να μην συμμαζέυουν μετα... όλο με μια σκούπα στο χέρι είμαι, και να φωνάζω "συμμαζέυτε ρε τα παιχνίδια σας" Και τους κλείδωσα και το computer.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι καφροι που ειστε ολοι......
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Χ¤ζ0^ν οι αρκούδες στο δάσος; ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ohZLUw5sNhY&
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 07-01-11 στις 11:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υποτιθεται οτι αυτο που κανουν και τεντωνουν το στομα τους ειναι χασμουρητο , αλλα , δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να δωσει σιγουρη απαντηση
στα αγγλικα το λενε yawning κανε μια αναζητηση στο γκουγκλ αν σε ενδιαφερει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ρε εσεις δεν πατε καθολου καλα....
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ο delta θεός ε???
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ..Σπύρος... μου'ρθε Flashιά!!! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drbig : 07-01-11 στις 21:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τηλεμαχε αν ειναι δυνατον να μην τις ξερεις τις λεξεις!! εισαι και απο κρητη....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλού κακού κάντους ψυχανάλυση για τις αυπνίες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έφη,αν παρατηρείς το συγκεκριμενο χρυσόψαρο ή χρυσόψαρα να το επαναλαμβάνουν συχνά τότε πιθανότατα
πάσχουν τα βράγχια τους απο παράσιτα(δακτυλόγυρο).Σε αυτή την περίπτωση απαιτείται θεραπεία. Είναι γεγονός πάντως ,πως μεγάλο ποσοστό χρυσόψαρων που εισάγονται τουλαχιστον στην χώρα μας, έρχονται με αυτα τα παράσιτα (και όχι μόνο). Αν κραταμε "καθαρο" το ενυδρείο μας και οι πιθανότητες να νοσήσουν μειώνονται. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι σου είπα; Θα κάνουν την καζούρα τους αλλά θα πάρεις και σοβαρές απαντήσεις ...
....άντρες .... τι να πεις; οι περισσότεροι είναι τολαντουρτζίδες! (ελαφριά ποντιακή βρισιά κάτι σαν ...απατεώνες αλλά όχι με την κακή έννοια)
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
και γω κρητικια ειμαι εν μερη
καθε καλοκαιρι ρεθυμνο ειμαι!!! για φετος δεν ξερω... μα ειντα να κανομε!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;; | Σπύρος Μ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 31-03-08 00:15 |
ΥΠΑΡΧΕΙ; | Σπύρος Μ | ¶λλα ζώα | 2 | 07-03-08 14:13 |
ΥΠΑΡΧΕΙ DIY CO2 | petros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 23-11-07 15:10 |
που υπαρχει chaeto | floridis | Φύκη -€“ ¶λγες | 2 | 06-11-07 06:45 |
υπαρχει προβλημα help!!!! | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-10-06 18:12 |