|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χαραμάδας red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis |
|
|||
|
|||
![]()
Και γω μέσα για την κυριακή
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και γω μεσα για την Κυριακη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εάν μου αδειάσουν τη γωνιά νωρίς τα μουσαφίρια κι εγώ μέσα!
Ήδη άρχισα γυρίζω τη σκούπα (βυθού) ανάποδα, να τους ρωτάω εάν έχουν αρμένικες ρίζες (όχι ενυδρειακές ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαραμάδας
red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis Κλεόβουλος ![]() (όποιος θέλει "Ροκ Α Μπίλυ" ή "Ψάρια της Ελλάδας" να το πει για να τα φέρω μαζί με τα υπόλοιπα) |
|
||||
|
||||
![]()
? Ψαρια της Ελλαδας; Για δωσε κάποια λεπτομέρεια αν μπορείς.
Κώστα μαζι με τον θερμοστάτη αν μπορείς φέρε και 3-4 ρεντ τσερυ. Οχι παραπάνω! Εχω μια αρσενική που θέλει παρέα! ![]() ![]() Σακη αν μπορείς να μου φέρεις μερικες απο τις σνοουμπωλ! Ζητώ διότι το συζητούσαμε την προηγούμενη φορά στο λεζαμιζ. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα δεν πειράζει! ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=tsoum;533446]? Ψαρια της Ελλαδας; Για δωσε κάποια λεπτομέρεια αν μπορείς.
είναι πλήρης οδηγός για τα 476 είδη ψαριών που ζούνε στις ελληνικές θάλασσες. Φωτο, επιστημονική και κοινή ονομασία, περιγραφή, μέγεθος, διατροφή, βιότοπος, σπανιότητα και άλλα.. Ιλουστρασιόν χαρτί,προσεγμένη έκδοση γραμμένη με απλό αλλά και επιστημονικό τρόπο, απο έναν φυσιολάτρη ερασιτέχνη ιχθυολόγο. Μπάρμπα-Πάνο άλλες λεπτομέρειες απο κοντά ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 07-01-11 στις 17:35 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα είμαι κι εγώ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Κλεόβουλος;533458]
Παράθεση:
Λές το επόμενο να είναι αλμυρό;;;;;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κυριακή 9/1 ώρα 12:00
Χαραμάδας red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι λέγαμε την προηγούμενη φορα! Είχες πει, να σου πω για την επόμενη φορά! Όχι;
Χαραμαδα απαξιώ! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Χαραμάδας red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek |
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρέφω αύριο στην Θεσσαλονίκη από τις ολιγοήμερες διακοπές μου και θα είμαι και εγώ παρόν στην συνάντηση της Κυριακής με πολλά κλαδέματα.
Ψαρομούριδες μου λείψατε, και όσοι είναι να ρθείτε την Κυριακή και δεν δηλώσατε συμμετοχή, καλά είναι να δηλώσετε ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαραμάδας
red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek nikosm1 |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε συ Βokostas (μια που θα φέρεις γαρίδες για τον tsoum) φέρε αύριο στη συνάντηση και για ΄μένα καμιά εκατοστή,μερικά angistrus,μερικά αγγελόψαρα,ότι έχεις από ροδόστομους και cardinal,μερικά corydoras και όλες τις ανούμπιές σου καθώς και ότι red moor έχεις,αλλά και τα λιπάσματα και τις τροφές για να μη σου πιάνουν χώρο.....και μη αρχίσεις να διαμαρτύρεσαι ότι δεν είπες,πώς τα παραπάνω δεν τα έχεις για δόσιμο....γιατί στην ''αφοπληστική'' ερώτηση του tsoum...''αφού είπες θα δώσεις''.Οχι?..... συναίνεσες.Οχι?
![]() ------------------------- Παράθεση:
Ξέρεις πόσες αμέτρητες ώρες τσάκιζε παΐδια και κοψίδια σε Σολομονίδιδες και Κληματαριές??? Ξέρεις τι ατελείωτους αγώνες έδωσε με ''σαρδένια,ποδαράκια και νταμάρια'' σε Τσαρουχάδες και Μπαλίδες??? Ξέρεις ότι ''χτένιζε τα κανταΐφια'',πρίν τα τσακίσει,ότι ''ξάπλωνε στα καναπεδάκια''πρίν τα εξαφανίσει,ότι ''ξεσκόνιζε τους κουραμπιέδες''πρίν τους κατατροπώσει,ότι ''σκαρφάλωνε στούς κορμούς'' πρίν τους μασουλίξει,ότι ''ζητούσε χαρτζιλίκι απ'τους μπαμπάδες'' πριν τους καταβροχθήσει και ότι έκανε ''καμάκι στις αφρικάνες'' πριν τις καταπιεί ολόκληρες....και όλα αυτά στα μεγαλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης??? Ξέρεις τι αμέτρητες ''μάχες'' έδινε στην τουαλέτα του σπιτιού του μετά από όλα τα παραπάνω??? Ξέρεις ότι είναι το ''ίνδαλμα'' του tsoum??? Ρισπέκτ...πλιζ... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 08-01-11 στις 19:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια θελω Pogostemon οποιος εχει και μπορει εγω εκει θα ειμαι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θέλω !!! αυτό με τα ψαράκια !!! |
|
||||
|
||||
![]()
ΜπαρμπαΚλεόβουλε! Πες καμιά τιμή! Βάλε κανένα site! Το άλλο που έβαλες δεν είχε φωτο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |