|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι ηδη ξευφεγει στην τιμη απο τα υπολοιπα
|
|||
|
|||
![]()
Τα εχει ολα ,κομπλε ειναι.
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Stop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα ξαναδουμε θεμα κινεζικο vs Γερμανικου? Ο Ζαρατας μπορει να βρει παρομοια θεματα και να δει τις διαφορες!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχει!!
Παμε παρακατω?? Σιγα το σημαντικο στο κατω-κατω!! Το μικρο ecco ειναι καποιο σουπερ-φιλτρο με εξτρα δυναμη??? Το κινεζικο ειναι οντως πιο δυνατο!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχει ,αλλα γιατι? το χρειαζεσαι ?
Για φυτεμενο π.χ δε χρειαζετε.Κοψε λιγο λαστιχο τρυπα το και εχεις και σπρευ μπαρ αμα δε σε παιρνει να δωσεις αλλα 6-7 ευρω.
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κανω λαθος το κινεζικο εχει μεσα υλικα!
κατα τα αλλα εγω εχω το 2213 οποτε θα σου προτεινα το εχειμ αλλα αν δεν θες να δωσεις πολλα μιας και το ενυδρειο σου ειναι μικρο μπορεις να πας σε κινεζο. και το ελιτ που εδειξες ειναι μια χαρα και οικονομικο. σκεψου πρωτα ποσα μπορεις να δωσεις ρωτα και στο καταστημα αν ο κινεζος εχει υλικα και πραξε αναλογος.αν αντως ο κινεζος εχει υλικα παρτον και στρεψε την εξοδο στο τζαμι οστε να μειωσεις την ρωη!
|
|||
|
|||
![]()
Tώρα καλύφτηκα, μια ερώτηση έκανα βρε παιδιά, για να καταλάβουμε.
![]() ¶λλωστε ούτε εγώ πρότεινα τον Κινέζο για 50λιτρο: Παράθεση:
Μόνο σφουγγάρια, τίποτε άλλο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bokostas : 06-01-11 στις 21:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φιλτρο | pavlos15 | Δίσκοι | 14 | 30-12-10 11:23 |
Diy φιλτρο | Δημητρης89 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 28-02-10 04:29 |
Φιλτρο για το rio 180 | stefoc | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-12-09 14:40 |
ΝΕΟ ΦΙΛΤΡΟ | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 25-04-09 19:35 |
τι φιλτρο??? | GODLIGHT | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-06 10:45 |