|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα το δοκιμασω τοτε!να ρωτησω και κατι αλλο..λεω να φτιαξω ενα diy co2 αλλα για διαχυση να βαλω μια αεροπετρα για δοκιμη και οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
1)θα κανω δουλεια με την αεροπετρα? 2)εχω λιγη τριχοειδη πρασινοκαφε αλγη την οποια την πολεμαω,υπαρχει περιπτοση να εχει εξερση με το co2 που λεω να φτιαξω? |
|
||||
|
||||
![]()
τα εχω δει αυτα φιλε kingrim για την διαχυση και μπορει να κανω καποια απο αυτα απλα σκεφτικα αεροπετρα για να δω αν θα τα καταφερω και με το μειγμα για αρχη και μετα μπορει να παρω και σκαλα διαχυσης.τωρα αυτο που λες με το λαστιχο στην εισοδο του φιλτρου μου ειναι λιγο δυσκολο να γινει γιατι το φιλτρο μου ειναι το εσωτερικο ποθ εχει το juwel και οι χαραμαδες που εχει για την εισοδο ειναι πολυ στενες και δεν περναει το λαστιχο..αν βαλω μια αεροπετρα χαμηλα στο ενυδρειο θα γινει τιποτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
η αεροπετρα θελει πιεση για να αρχισει να βγαζει κανε μια δοκιμη ισως καλητερα ειναι να παρεις μια ξυλοπετρα που την εχουν οι θαλασσινοι για να κανει τον αερα σε μικρες φυσαλοδες για τα σκιμερ αλλα δεν ξερω ποση πιεση θελει για να λειτουργει και αν φθανει το DIY
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να κανω μια ερωτηση...υπαρχει γρασιδι που να ειναι ευκολα στην συντηρηση του????
θα μου ειναι δυσκολο να το φυτεψω αν εχω ηδη ψαρια μεσα????? |
|
||||
|
||||
![]()
μαρσιλεα και για σενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον θα παω αυριο να δω αν εχει το γρασιδακι εκει που ψωνιζω και θα δω μηπως εχει και κατι για διαχυση,οχι σε σκαλα και θα δοκιμαζασω να φτιαξω το μειγμα και ελπιζω να το πετυχω!!
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον θα παω αυριο να δω αν εχει το γρασιδακι εκει που ψωνιζω και θα δω μηπως εχει και κατι για διαχυση,οχι σε σκαλα και θα δοκιμαζασω να φτιαξω το μειγμα και ελπιζω να το πετυχω!!
------------------------- Σ αυτο δεν εχεις αδικο,εγω οτι κλαδεματα βγαζω τα χαριζω και κατι χηρες που ειχα τις χαρισα και αυτες.θα βαλω μια αγγελιουλα και βλεπουμε!ελπιζω να πετυχω και το μειγμα με το μπουκαλι για να δω τι θα γινει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rastafarian : 06-01-11 στις 15:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γρασιδακι και moss | andreas213 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-09-09 05:32 |