|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το stress coat ειναι για οταν αλλαζεις νερο και το stress zyme ειναι μικροβια για το βιολογικο σου φιλτρο.Θα πρεπει να βαλεις και αλατια (οχι κουζινας) για να ανεβαζεις σκληροτητα και να κραταει το ph περιπου στο 8-8.4 .
Τα Kaizer θα σου γεννησουν πιο γρηγορα.Τα Ικola γινονται πιο μεγαλα και θα αργησουν να σου γεννησουν 6-8 μηνες τουλαχιστον συγκριτικα με τα Kaizer. Tα Bemba γεννανε και αυτα το ιδιο γρηγορα με τα Kaizer περιπου στους 6 ποντους.Τα Ikola πρεπει να πανε τουλαχιστον 10-12 ποντους για να αρχισουνε δειλα δειλα. Οσο για τα πιο επιθετικα Tropheus τουλαχιστον απο τα Βlack ειναι τα Bulu Point παιδια.. Τα αγαπημενα μου γιατι αλλαζουν χρωμματα πιο πολυ απο τα υπολοιπα black και ειναι πολυ ενεργητικα. Ιδιως οταν μαχονται η ζευγαρωνουν τα χρωμματα τους ειναι απεριγραπτα... |
|
||||
|
||||
![]()
σε ποια αναφερεσαι σαν kaiser?? στα kiriza??
γιατι πολλα χαρακτηριζονται σαν tropheus ikola kaiser και πολλα σαν tropheus kiriza kaiser....ή και kaizer 2. οποτε γινεται ενα μπαχαλο συνηθως με το ονομα "kaiser". ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα εχεις δικιο φιλε μου..Εγω προσωπικα επειδη μου την δινουν τα Kaiser 1 2 και αντε βγαλε ακρη προτιμω να λεω το Kiriza με την λεπτη γραμμη και το Ιkola με την φαρδεια γραμμη και το προσωπο που πρασινιζει αναλογα με την διαθεση.
Οποτε οταν λεω Kaiser πιο πανω εννοω το Kiriza με την λεπτη κιτρινη γραμμη... |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια για να συνεννοουμαστε..
![]() κι εγω θα λεω τα ικολα, ικολα...και τα κιριζα...κιριζα. ![]() domservanis...οσον αφορα αυτο που διαβαζουμε... εχεις ιδια πειρα?? εχεις σε δεξαμενη σου 2 ειδη μαζι (και αν ναι ποια??) και παρατηρησες κατι τετοιο??
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα ...να κανουμε γκρουπακι ''Αγαπαμε Κιριζααα'' ..μπορει και να ποιασει ποιος ξερ'!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eχα μαζι τα Duboisi (6cm) και τα Red Rainbow (9-12cm) και ηταν μια χαρα γιατι δεν ειχαν φτασει το μεγιστο μεγεθος.Η αληθεια ομως ειναι με ολα τα ψαρια οτι οταν εχεις δυο η τρεις ομαδες σε ενα ενυδρειο η μια θα κυριαρχει στις αλλες δυο.
Το μονο προβλημα με την προυποθεση οτι τα ψαρια ειναι συμβατα οτι η μη κυριαρχη ομαδα δεν αναπαραγεται αρκετα και μερικες φορες καθολου... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
μερικες αποριες | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-08-10 20:39 |
μερικες ερωτησουλες... | kourba | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 11-09-09 22:25 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |
μερικες πληροφορίες | thalasinos | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 18-04-05 09:01 |