|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο στο ενυδρείο σου βουτάω. Να γεμίσει λίγο ρε παιδί μου! Οι δίσκοι σου αισθάνονται μοναξιά εκεί μεσα, και λέω να τους κάνω λίγο παρέα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν τελίκά επιβεβαιωθεί η παρουσία του tsoum,για να αποφύγουμε τους εξωγήινους που θα κατεύουν για να τον απαγάγουν μπαίνει σε εφαρμογή το ΣΧΕΔΙΟ Β και συναντιόμαστε στο μέρος Β'
![]() ![]() ![]() Αν δεν τον απαγάγουν αυριο πηγαίνουμε στο μέρος που θα βουτήξει για τον σταυρό!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αμα βουτηξει στο ενυδρειο σου μετα να ριξεις 3πλη δωση πριμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δύο σε ένα θα έχεις... και ποδαρικό και αγιασμό των υδάτων σου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μεεεεεεεεεεεεεεεεσα κι εγω στον ψαροκαφε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το κοπή το πίτα πότε είναι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Θα με κανεις να ερθω πανω να στο στησω απο την αρχη!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, Χρήστο. Λογω της απουσίας μου χθες, θα σε τιμήσω με μια νυχτερίνη βουτια. Περιμένω τηλέφωνο να μου πεις που να έρθω.
... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κυριακή 9/1 είναι η "επίσημη" (μηνιαία) συνάντηση, ανάμεσα στις εβδομαδιαίες
![]() Χαραμάδας red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ είμαι μέσα εκτός απροόπτου.Κώστα,ο μικρός κάτι μου έχει πει ότι μπορεί να φέρεις.Αν έχετε συνεννοηθεί για κάτι θα το πάρω εγώ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και εγω επαναπατριστικα και θα ειμαι
αντε και πεθυμισα τις ψαροφατσες σας ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Χαραμάδας red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco |
|
||||
|
||||
![]()
Χαραμάδας
red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δημητράκη περιμένω εξηγήσεις και σύντομα...γιατί έχω την ''τάση'' να αρχίσω να ''κελαηδάω''..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ρε 'συ ''ζαλάδα'' tsoum που είσαι που είσαι??? ![]() Εχθές ''έλαμψες δια της απουσίας σου''. ![]() Βέβαια κυκλοφόρησε στη ''πιάτσα'' η είδηση ότι από εχθές το απόγευμα είχες ''τοποθετηθεί'' με πλήρη εξοπλισμό στον βυθό του λιμανιού της Θεσσαλονίκης,για να έχεις ''αβαντάζ'' στο να πιάσεις πρώτος τον Σταυρό.Περιέργως δεν τα κατάφερες....ρε μπάς και σε ''πήρε ο ύπνος'' στον βυθό....γιατί από 'σένα κάτιτέτοιο θα ήταν απόλυτα φυσιολογικό.... ![]() ![]() ![]() Οσο για χθές το βράδυ θέλω να καταγγείλω και επίσημα τους red rubin(bi-bi-bo) και drbig(john-john) οι οποίοι ενώ πίναμε τα ''ουισκάκια'' μας την κοπάνησαν και πήγαν λίγο πιο πάνω να τσακίσουν από τρία κιλά χοιρινά παιδάκια....και φυσικά όταν επέστρεψαν η ''γουρουνοποίησή τους ήταν εμφανής....αργότερα θα ανεβάσω και φώτο...τρομάρα τους... ![]() Αυτά συμβαίνουν όταν δεν έρχεται (λόγο βαριεστημάρας--τάδε έφη Χάρης) ο ''ψηλός''(Βοkosts-sun)... ![]() Γιώργο ΔΕΝ μπορώ να πιάσω τα endlers...ΘΕΛΩ αλλά δεν μπορώ,γιατί έγινε ''ζουγκλα'' το μεγάλο.Αν έχεις κάποιο ''κολπάκι''...HELP. ![]() Γιάννης(αεκ) που είσαι βρε αγόρι μου....δεν πιστεύω να τρως ακόμη??? ![]() Αυτά τα ολίγα....για να μή γίνω και κουραστικός.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ζητας απο μενα βοηθεια??
Αν ναι σου προτεινα την βοηθεια της φυσης!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ΥΓ: Αυτό το ''ψηλός'' πώς σου κόλλησε?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Δε ξέρω βρε Κώστα αλλά προχθές στη ταβέρνα,όταν σε είδα μου φάνηκες ''θεόρατος''....ίσως να πεινούσα λιγο παραπάνω....ίσως να έχω επηρεαστεί από τα τόσα κινέζικα που ''κατέχεις''.... ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Σιγά μην έρθει....και σιγά μην τον βάλουν μέσα αν και εφόσον έρθει....όχι τίποτα αλλά στο les amis είναι γνωστό ότι δεν έχει πισίνα και όταν ''έσκασε μύτη'' ο tsoum τις προάλλες ''ζωσμένος με 10 μέτρα χοντρό σωλήνα,5 απόχες και τρία κουβαδάκια'' οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού ήταν έτοιμοι να ''μαλιοτραβηχτούν'' για το πίος εστησε κρυφά πισίνα και δεν ενημέρωσε τον άλλον.... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 06-01-11 στις 22:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και γω μέσα για την Κυριακή.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ο Βασίλης είναι Θεσσαλονίκη,πάρτον μαζί σου μπας και τον πείσω να βάλει κανένα σοβαρό ψάρι.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χαραμάδας red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis |
|
|||
|
|||
![]()
Και γω μέσα για την κυριακή
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και γω μεσα για την Κυριακη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εάν μου αδειάσουν τη γωνιά νωρίς τα μουσαφίρια κι εγώ μέσα!
Ήδη άρχισα γυρίζω τη σκούπα (βυθού) ανάποδα, να τους ρωτάω εάν έχουν αρμένικες ρίζες (όχι ενυδρειακές ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |