|
|
||||
|
||||
![]()
Οι διαστάσεις ειναι 130χ60χ60 και Σάμπ 100χ50χ50
Τα anthias ειναι τα dispar και ειναι το ποιο εύκολο και ήρεμο είδος που έχω βάλει στο ενυδρειο μου....κανένα απολύτως θέμα δεν είχα εξ αρχής. |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι πολυ ομορφο!!! Συγχαρητηρια!!
Σχετικα με τα dispar, ειναι οντως το πιο ευκολο ειδος των anthias.. Ηυελα να σε ρωτησω κατι, μιας και εβαλα κι εγω 5 ατομα, αλλα τα 2 στις 2 πρωτες μερες τα εχασα.. μαλλον καποιο τα πειραζε γιατι ειδα τσιμπημενες ουρες, και τα αλλα 3 δεν τα βλεπω.. που και που βγαινει το ενα αλλα ξαναμπαινει μεσα.. Με τα τανκ πως τα πανε? δεν τρομαζουν καθολου? |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίες οι φωτό , αλλά πραγματικά όποιος δεν έχει δει αυτό τον αληθινό ύφαλο από κοντά δεν μπορεί να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Μπράβο Χρηστάρα, όσο περνάει ο καιρός γίνεται από τα ομορφότερα ενυδρεία ever....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε νεοκλη,εγω δεν ειχα ουτε μια απωλεια.....
τις πρωτες 4-5 μερες τρομαζαν με τα παντα με μενα με τα αλλα ψαρια(τανκ) κτλ..... μετα μονο με εμενα και στις 10-12 μερες ειχαν προσαρμοστει..... εφαγαν την τριτη μερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Κι με εμενα τρομαζουν.. Εμενα απο την πρωτη μερα τσιμπουσαν οσα εβλεπα ποτε ποτε, οταν ταιζα και μετα παλι μεσα στα βραχια..
Πλεον δεν τα βλεπω και αυτα τα 3 που (φανταζομαι) οτι εχουν μεινει.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου έλεγα να αυξήσεις το κοπάδι σε μίνιμουμ 8-9 άτομα,έτσι θα βγουν προς τα έξω...όσο έχεις 3 άτομα πολυ δύσκολο να ξεστρεσαριστουν....
Ένας αρσενικος ειναι απαραίτητος αλλα και μόνο θηλυκά να έχεις ένα θα γίνει αρσενικό... (κάπου το είχα διαβάσει δεν το έχω δει στην πράξη).... Πραγματικά η συμπεριφορά τους σαν κοπάδι ειναι εντυπωσιακή! |
|
||||
|
||||
![]()
Σορρυ που σου χαλαω το ποστ..
Ειχα βαλει 5 με σκοπο να εβαζα αλλα τοσα.. Απλα τωρα που το σκεφτομαι, θα βγαλω το blue γιατι κανει συνεχως σπαστικες κινησεις με αποτελεσμα να τα τρομαζει ολα μεσα.. και μετα ισως βαλω με τη μια 10 ατομα.. Για το αλλαζουν φυλο το ακουσα κι εγω.. βεβαια δεν το εχω δει ουτε εγω.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
παμε για 270 λιτρα reef | alan boy | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 14-07-09 22:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
REEF 300 ΛΙΤΡΑ | AΠΟΣΤΟΛΗΣ | Reef | 7 | 20-01-07 01:11 |