|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα δεν εχω ορεξη να μπλεξω με υφαλμηρο... Αλλωστε πιστεψε με...μολις βρω αυτο που θελω εσενα ειδικα πιστευω θα σου αρεσει πολυ!!..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε να δούμε
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εξελιξεις και φωτοζ...
![]() Εχω παραγγειλει απο εξωτερικο τις πρωτες φτερες, συν καποια φυτα που βρισκω, αρχιζει και γεμιζει! Λιγες φωτοζ απο την εξελιξη... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θερμοκρασια/Υγρασια: ![]() Τι γινεται πισω απο το παλουνταριο... ![]() ![]() Η βροχη που πεφτει στο νερο κανει ενα ωραιο θεαμα... ![]() ...και δροσιζει τα φυτα... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφιές Κώστα, δεν έχω πλέον πολλά να πω... !
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο γίνεται! Το μόνο που το χαλάει είναι το κενό εκεί πίσω, αλλα αφου λες πως θα καλυφθει... εγω τι να πώ;
![]() Οταν βρέχει δεν ανεβενει η στάθμη του νερού; Πως την ξαναφέρνεις εκεί που θες; Και το μόνο που θέλω να σου πώ, είναι να μην το παστώσεις πολύ με τα φυτά τώρα στην αρχή γιατί δεν θα έχουν χώρο πιο μετά να αναπτυχθούνε. |
|
||||
|
||||
![]()
Να'στε καλα!
![]() tsoum πως μπορεις και ασχολεισαι με αυτο το χομπυ αφου δεν εχεις καθολου υπομονη?! ![]() Ειπαμε θα καληφθει το κενο απο τα φυτα...κανε υπομονη μεχρι να το δεις λοιπον! Και εμενα με χαλαει λιγο το κενο, αλλα εχω μαθει να κανω περιμενω οταν χρειαζεται!!! ![]() Οσο για τη σταθμη του νερου...πολυ φαντασια εχεις!Τα μπεκακια ισα που κατουρανε...καθολου δεν ενεβαινει η σταθμη. Μεχρι και στο εξωτερικο δοχειο που εχω την αντλια και ειναι περιπου 50 λιτρων, ακομη δεν εχω συμπληρωσει νερο να φανταστεις και δουλευω το συστημα καθε μερα ![]() Θενξ και για τη συμβουλη! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Κωστακη !
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχω υπομονή, και αυτό λεω: Οτι όπως είναι τώρα, δεν φαίνεται κ παρα πολύ ωραίο!
Τόσο λίγο νερό βγάζουνε; Αλλα και στο τέλος, τα 50 λίτρα θα βρεθούν μέσα στο παλουντάρι και θα ανεβάσουν την στάθμη 3-4 πόντους. Και άλλους 3-4 και άλλους 3-4 κ.ο.κ. ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη paludarium.... | eimaste aR21rwstoi | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 06-12-10 14:30 |
Κατασκευη 700 λιτρα γυαλα+300 σαμπ | reef | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-09-10 20:07 |
Κατασκευη βασης 440 λιτρα ενυδρειου. | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-05-10 19:15 |
κατασκευη ενυδρειου DΙY 350 λιτρα | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 25-10-09 13:39 |
κατασκευη ενυδρειου 300 λιτρα..... | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 20-07-09 12:18 |