|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
lucas THX
. olga βαρελακι μετα θα θελει και αντλια για να στελνει το νερο και μετα θα παρω και θερμοστατη για να ζεστανω το νερο και μετα θα εχει γινει το μπαλκονι χαλια . nicpaca ΤΗΧ . lion μεχρι εκει κατι ξερω τοσα θεματα εχουν ανοιξει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη, τα πέρασα πρόσφατα.... χωρίς βαρελάκι/αντλία δύσκολα τα πράγματα.
Για το διοξείδιο: αν θέλεις να έχεις την ίδια συγκέντρωση στο νερό σου, δε θα κάνεις καμμία αλλαγή στις φυσαλίδες/δευτερόλεπτο (χωρίς κοντρόλερ). Αν έχεις κοντρόλερ, θα σου ανοίγει λιγότερο γιατί θα κατέβει το ΠΗ με μικρότερη σκληρότητα, οπότε θα πρέπει να ρυθμίσεις το κοντρολερ πιό χαμηλά για να διατηρήσεις τα ίδια επίπεδα διοξειδίου με πριν. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός... |
|
||||
|
||||
![]()
εγινες εγινες εσυ με εβαλες στην πριζα αχχχχχχχχχχ
βαρελακι απο που βρηκες? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://maps.google.com/maps?f=q&sour...04254&t=h&z=18 |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ κι εγώ με τον Δημήτρη, το βαρελάκι θα σου λύσει τα χέρια και δεν είναι τόσο μανούρα στο μπαλκόνι. (μόνο μη μάθει η γυναίκα σου ότι στο πρότεινα εγώ).
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απαιτεί ειδικό συμφωνητικό
![]() Το "καλό" είναι ότι μέσα μπορείς να αποθηκεύσεις μερικά πράγματα για να μην πιάνουν χώρο αλλού π.χ. |
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι θελω 2 τετοια
![]() ενα να κραταει το καθαρο νερο και ενα το βρωμικο στο βρωμικο να κανω μια βανα κατω και να πλενω μπαλκονι και να ποτιζω φυτα αυτα θελουν απο κατω και μια βαση για να εχει υψομετρικη διαφορα το νερο και να τρεχει στο μπαλκονι και ολα αυτα τα ειπε ο μποκωστας ετσι θα πω στην ΚΙΚΗ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για φυτά | Savou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 13-12-10 15:04 |
50 Λίτρα ενυδρείο ζωντανά φυτά-ποιά ψάρια | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 06-01-09 16:18 |
ερώτηση για φυτά....και αλλα πολλα... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-10-07 14:07 |
Ερώτηση για φυτό echinodorus palaefolius μάλλον | wertyu5555 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 17-01-07 21:20 |